Connect with us

Magyar siker Dubajban

8789-9092-GITEX-2012---Who-And-What-To-Expect-620x310

Dotkom

Magyar siker Dubajban

Új partneri kapcsolatok, számos megrendelés és pozitív visszajelzések a szakma képviselőitől – ilyen mérleggel zárta az elsősorban mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésében szerzett sokéves tapasztalatáról ismert magyar ITware a tajvani Taitronics és a dubaji GITEX kiállítást.

A GITEX a Közel-Kelet legnagyobb informatikai kiállítása és kereskedelmi vására, melyen idén az ITware Kft. elsősorban két legújabb termékét, az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert ismertette meg a látogatókkal. A két újdonság mellett azonban a FLEETware flottakövető rendszer is nagy figyelmet kapott. Ez utóbbi iránt többek között az algériai hadsereg és a dubaji rendőrség képviselői is élénken érdeklődtek.

A tajvani Taitronics-on is bemutatott ITware mérésadatgyűjtő rendszert, a Kojimori-t Japánban már most is 160 helyen – többek között gyógyfürdőkben, sí-központokban és az élelmiszeriparban – használják sikerrel. A mostani kiállítás után a közeljövőben elkezdődhet a Kojimori továbbfejlesztése, más eszközökre – például napkollektorokra és spektrométerekre – történő implementálása is.

„Azért veszünk részt minden évben a világ jelentősebb szakmai fórumain, hogy partnereink testközelből is megismerhessék legfontosabb fejlesztéseinket.  Ezeken a rendezvényeken a konkrét üzletkötések mellett számtalan új tapasztalatot szerzünk, és fontos visszajelzéseket kapunk alkalmazásainkról, a felhasználói igényekről. A Taitronics és a GITEX is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, több megrendeléssel tértünk haza és potenciális együttműködő partnereket is megismertünk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben a fejlesztéseink és az értékesítési lánc kiépítése során is sikeresek lesznek az új arab és távol-keleti kapcsolatok.” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom