Connect with us

Az ACE Telecom behálózta Vácot

Vac10

Dotkom

Az ACE Telecom behálózta Vácot

Az ACE Telecom nyerte meg a “Telefon és internet szolgáltatás beszerzése Vác Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala, valamint intézményei számára” tárgyban indított közbeszerzési pályázatot.

Október 15-én adta át a vállalat az új hálózatot, amely 222 telefonkészüléket kapcsol össze, valamint 23 önkormányzati fenntartású intézmény 44 telephelyén biztosít internetelérést. Az új infrastruktúra mintegy 45%-os megtakarítást jelent a váci önkormányzatnak, miközben hatékonyabb munkavégzést és kapcsolattartást tesz lehetővé. Ezzel az együttműködéssel az ACE Telecom tovább erősítette jelenlétét Vácon, ahol 3 éve szolgálja ki lakossági és vállalati ügyfeleit, illetve saját irodával is rendelkezik.

A váci, önkormányzati fenntartású intézmények által használt infokommunikációs rendszerek (telefon- és internethálózatok) korszerűsítésére 2012. április 20-án írtak ki nyílt közbeszerzési pályázatot. A cél a Polgármesteri Hivatal és telephelyei mellett általános iskolák, középfokú oktatási intézmények, közművelődési intézmények, bölcsődék és további intézmények internet- és telefonos szolgáltatásainak racionalizálása és hatékonyabbá tétele volt.

A kiépítés során minden intézmény a működéséhez megfelelő sávszélességű internetet kapott, így például az általános iskolák 10Mbps szimmetrikus vonalon, míg a Polgármesteri Hivatal egy 20 Mbps bérelt vonalon bonyolíthatja napi ügymenetét. Utóbbi esetében azonban biztosítani kellett a redundanciát, tehát egy tartalék vonal is kiépült a rendelkezésre állás növelése érdekében. A Polgármesteri Hivatalban a meglévő telefonközpontot egy IP-alközponttal váltotta ki az ACE Telecom, mely akár 200 mellék kezelésére képes, valamint több mint 100 új telefonkészüléket is telepített a rendszerbe, amely igény szerint a jövőben tovább bővíthető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom