Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ACE Telecom behálózta Vácot

Dotkom

Az ACE Telecom behálózta Vácot

Az ACE Telecom nyerte meg a “Telefon és internet szolgáltatás beszerzése Vác Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala, valamint intézményei számára” tárgyban indított közbeszerzési pályázatot.

Október 15-én adta át a vállalat az új hálózatot, amely 222 telefonkészüléket kapcsol össze, valamint 23 önkormányzati fenntartású intézmény 44 telephelyén biztosít internetelérést. Az új infrastruktúra mintegy 45%-os megtakarítást jelent a váci önkormányzatnak, miközben hatékonyabb munkavégzést és kapcsolattartást tesz lehetővé. Ezzel az együttműködéssel az ACE Telecom tovább erősítette jelenlétét Vácon, ahol 3 éve szolgálja ki lakossági és vállalati ügyfeleit, illetve saját irodával is rendelkezik.

A váci, önkormányzati fenntartású intézmények által használt infokommunikációs rendszerek (telefon- és internethálózatok) korszerűsítésére 2012. április 20-án írtak ki nyílt közbeszerzési pályázatot. A cél a Polgármesteri Hivatal és telephelyei mellett általános iskolák, középfokú oktatási intézmények, közművelődési intézmények, bölcsődék és további intézmények internet- és telefonos szolgáltatásainak racionalizálása és hatékonyabbá tétele volt.

A kiépítés során minden intézmény a működéséhez megfelelő sávszélességű internetet kapott, így például az általános iskolák 10Mbps szimmetrikus vonalon, míg a Polgármesteri Hivatal egy 20 Mbps bérelt vonalon bonyolíthatja napi ügymenetét. Utóbbi esetében azonban biztosítani kellett a redundanciát, tehát egy tartalék vonal is kiépült a rendelkezésre állás növelése érdekében. A Polgármesteri Hivatalban a meglévő telefonközpontot egy IP-alközponttal váltotta ki az ACE Telecom, mely akár 200 mellék kezelésére képes, valamint több mint 100 új telefonkészüléket is telepített a rendszerbe, amely igény szerint a jövőben tovább bővíthető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés