Connect with us

technokrata

Díjazott a Cisco

Cisco

Dotkom

Díjazott a Cisco

Hazai partnereit díjazta a Cisco.

A Cisco Magyarország tizenkettedik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet idén 5 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereknek.

A Cisco sikereit jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének, valamint a partnerek piacismeretének köszönheti.

„A Cisco több mint 15 éves magyarországi működése során a legfontosabb feladatának a hazai partneri kör kiépítését, a nemzetközi szakmai minősítési rendszer meghonosítását és a partnerek folyamatos képzését, a legújabb technológiákhoz kapcsolódó ismeretek átadását tekintette és tekinti ma is – hangsúlyozta  György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója. „Ennek eredményeként alakult ki a közel 300 magyarországi partnerből – köztük számos hazai kis-és középvállalatból – álló Cisco partneri kör. A sikerhez vezető úton a kölcsönös bizalom mellett a stratégiai gondolkodásmód a legfontosabb – a közeljövő piaci trendjeinek az ismerete és az arra való felkészültség mind értékesítési, mind műszaki szempontból. Úgy gondolom, hogy az idei díjazottaink mind példamutató munkát végeztek e téren is” – tette hozzá.

A hálózati alaptechnológiák terén nyújtott kiemelkedő teljesítményért járó „Borderless Network Partner of the Year” címet a T-Systems Magyarország Zrt. nyerte el, amely az elmúlt évben mind a nagyvállalati mind az IT biztonsági területeken jelentős sikereket ért el. A Ciscóval közösen létrehozott FutureZone innovációs központban pedig a legújabb informatikai trendekkel – köztük a saját eszközök munkahelyi használatával, és a hálózatközpontú informatikai biztonság kérdéseivel – foglalkoznak a szakemberek.

Az együttműködéses technológiákban elért eredményekért a „Collaboration Partner of the Year” díjat az S&T Unitis Magyarország Kft. kapta. A korábbi évek adatközponti sikerei után az S&T komoly szakmai kompetenciát épített fel e technológiában is. A cég mind műszakilag, mind kereskedelmileg felkészült a Cisco teljes kollaborációs portfóliójának értékesítésére, illetve az értékesítés során a műszaki előnyök mellett a napjainkban már megkerülhetetlen megtérülési és jövedelmezőségi előnyök bemutatására.

Az Év Adatközponti Partnere díjat a NextiraOne Magyarországnak ítélte oda a Cisco. Az elmúlt két évben jelentős szakmai és kereskedelmi fejlődést mutató vállalat magasan képzett, tapasztalt csapatot állított össze, valamint kiemelkedő értékesítés-előkészítő képességekre tett szert. A NextiraOne az elmúlt évben számos nagyvállalati adatközponti projekt tervezése és megvalósítása során bizonyította szakértelmét.

Az új és dinamikus fejlődést felmutató partnereket elismerő „Quick-start Partner of the Year” díjat a Kapsch CarrierCom csapata kapta. Az elmúlt másfél évben a Kapsch nagy hangsúlyt fektetett a Cisco kompetenciák fejlesztésére. Rendkívül rövid idő alatt megszerezték a „Cisco Premier Partner” minősítést, és alig 1 év alatt bekerültek az öt legnagyobb forgalmú Cisco partner közé. A vállalat jelentős eredményeket ért el a telekommunikációs szolgáltatói szektorban is.

“Az Év Disztribútora” címet – egy számos szempont figyelembe vevő összetett értékelést követően – az Ingram Micro Magyarország kapta, amely jelentős forgalomnövekedést ért el, illetve kiemelkedő teljesítményt nyújtott a piaci igények kiszolgálásában, többek között a megfelelő raktárkészlet-gazdálkodásnak, a megbízható kiszolgálásnak és a rövid válaszidőknek köszönhetően.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek