Connect with us

technokrata

A Kingston Technology 25 éve világelső a memóriagyártók piacán

kingston_logo

Dotkom

A Kingston Technology 25 éve világelső a memóriagyártók piacán

A vállalat USB-tervező versennyel ünnepli fennállásának 25. évfordulóját

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette 25 éves piaci fennállását a külső számítógép- és eszközmemóriák legnagyobb gyártójaként. A Kingston vállalatot 1987. október 17-én alapította John Tu vezérigazgató és társalapító, illetve David Sun ügyvezető igazgató és társalapító.

 

Az alapítók vállalkozó szellemét és a Kingston Technology sikerét az évek során világszerte elismerték. A meghatározott alapelveknek – tisztelet, lojalitás, rugalmasság és etikus magatartás – köszönhetően a tulajdonosok példaértékű vállalati kultúrát alakítottak ki, amely irányt mutat a felhasználókkal, a partnerekkel és a forgalmazókkal fenntartott kapcsolatoknak, és amely így a Kingston® sikerének kulcsát jelenti.

A Kingston 25. születésnapja alkalmából a felhasználókat is kreativitásra ösztönzi egy verseny keretében az Egyesült Államokban, Kanadában és az EMEA régióban. A versenyen résztvevők feladata, hogy minél egyedibb USB- meghajtókat tervezzenek, a legkreatívabb pályázó 2500 amerikai dollár értékű fődíjat vehet majd át. A további elismerések között 250 USD értékű pénzdíj, SSD-k és a Kingston 25. évfordulójára készült pendrive szerepel. A verseny teljes leírása itt található.

A 25. évfordulóra készült videót itt tekintheti meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle