Connect with us

technokrata

A Magyar Telekom az élen az ügyfélkiszolgálásban

Dotkom

A Magyar Telekom az élen az ügyfélkiszolgálásban

A Magyar Telekom elnyerte a 2012. évi “Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” Díjat a személyes kiszolgálás kategóriában.

A Telekom az ország legjobbjának bizonyult a T-Pont üzlethálózat által képviselt személyes ügyfélkiszolgálás terén  az ország nagyvállalatai közül – a tavalyi rangos harmadik helyezéshez képest is jelentős javulást felmutatva.

A Telekom kiemelkedő sikert ért a telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában is, ahol első alkalommal indult a megmérettetésen, és máris a második helyezést érdemelte ki.

Így összességében a Telekom bizonyult a legjobbnak a távközlési ügyfélszolgálatok közt.

A ClientFirst Consulting tanácsadó cég által ez évben már negyedik alkalommal kiírt „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” verseny díjait az elvégzett tesztek és felmérések alapos kiértékelése alapján ítélték oda. Különös értéket ad ennek az elismerésnek, hogy a versenyben a mindennapok gyakorlatát vizsgálták és értékelték, ennek köszönhetően az eredmény hitelesen tükrözi, hogy  az ügyfelek véleménye alapján összességében a Telekomé a legjobb távközlési ügyfélszolgálat. Munkatársai a magas szintű szakszerűséget és felkészültséget a személyre szabott, ügyfélbarát figyelmességével és kedvességével ötvözik a mindennapi vevőkapcsolatokban, a személyes és a telefonos ügyfélkiszolgálásban egyaránt.

 

A 2012 nyarán végzett felmérés keretében a szervezők több ezer próbavásárlás, ügyfélszolgálati telefonhívás illetve elektronikus megkeresésés során tesztelték a versenyben különböző kategóriákban induló szolgáltató cégek üzlethálózatában és személyes ügyfélkapcsolati pontjain, valamint telefonos és elektronikus ügyfélszolgálatán dolgozó munkatársak szaktudását és ügyfélbarát magatartását. A verseny második szakaszában pedig a szolgáltatók ügyfeleinek elégedettségét mérték kiterjedt telefonos felmérés keretében.

Az ügyfélelégedettség növelését és az ügyfélkiszolgálás további javítását a Telekom folyamatos innovációkkal is elősegíti. A megújult T-Pont üzletekben ügyfélbarát és interaktív módon, kézzel fogható és kipróbálható közelségben mutatjuk be a legújabb szolgáltatásokat és okos  eszközöket. A telefonos ügyfélszolgálatban pedig a Telekom vezette be Magyarországon elsőként a hangazonosítást, amelynek köszönhetően ügyfeleink egyszerűbben és gyorsabban intézhetik ügyeiket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle