Connect with us

technokrata

T-Systems és Cisco: százmilliós befektetés a felhőbe

cloud2

Dotkom

T-Systems és Cisco: százmilliós befektetés a felhőbe

Új innovációs központot nyitott a T-Systems Magyarország és a Cisco a számítógépes felhő technológián alapuló munkahelyi megoldások megismertetése céljából.

A T-Systems Magyarország új, Budafoki úti épületében helyet kapott FutureZone 2.0 innovációs központ a legmodernebb Cisco-technológia alkalmazásával az IP-alapú hálózati megoldások – videó konferencia, együttműködéses megoldások és adatközponti technológia – bemutatására összpontosít. A beruházás összegét nem közölték, csupán annyit mondtak, százmilliós költségről van szó.

A központ biztonságos megoldást kínál a potenciális ügyfeleknek a vállalati belső kommunikáció egyik legnagyobb modern kihívására, a dolgozók saját mobil eszközeinek bevonására a vállalati munkavégzésbe. A megoldás amellett, hogy a távmunka támogatásával növeli a hatékonyságot, a központi adattárolásnak köszönhetően nagyobb védelmet is nyújt a kényes vállalati adatoknak, mint az korábban az egyedi eszközökre telepített kliens szoftverekkel és kapcsolódó adatbázissal lehetséges volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp