Connect with us

technokrata

Új szolgáltatások kreatív szakembereknek az Adverticum AdServerében

lead_original

Dotkom

Új szolgáltatások kreatív szakembereknek az Adverticum AdServerében

Újabb szolgáltatásokkal bővült a hazai fejlesztésű hirdetéskiszolgáló rendszer, az Adverticum AdServer.

A showroom és a tesztelői adminisztrációs felület kiegészítő szolgáltatásként jött létre, a kreatív szakemberek és a bannerfejlesztők munkájának támogatására.

A showroom a tervezés fázisában, a tesztelői adminisztrációs felület pedig a hirdetések kivitelezésekor nyújt segítséget az Adverticum ügyfeleinek.

Adverticum showroomban a hirdetők és a tartalomszolgáltatók munkatársai a megvalósult, AdServer által kiszolgált kreatív hirdetéseket nézhetik meg valós környezetben. A showroom, a kreatív készítés folyamatának első lépéseinél, a kampánytervezés szakaszában nyújt segítséget a hirdetők valamint a kreatív ügynökségek munkájában, a tesztelői adminisztrációs felület pedig a folyamat végén, a hirdetések kivitelezésében, a fejlesztés fázisában jelent segítséget a bannerkészítőknek.

A showroom a látványos hirdetések bemutatására, míg a tesztelői felület a megvalósítás és a működés támogatására koncentrál.

A két új szolgáltatás létrehozásával az Adverticum hatékony eszközöket kínál a kreatív és banner készítő szakembereknek, annak érdekében, hogy látványos, és kiválóan működő kampányokat hozhassanak létre mind az online felületeken hirdetők, mind pedig az online média megelégedésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek