Connect with us

technokrata

A Csodák Palotája a Camponába költözik

11865

Dotkom

A Csodák Palotája a Camponába költözik

A Millenárisban a hétvégén volt utoljára nyitva.

Ma veszi kezdetét a népszerű tudományos kiállítás költöztetése és november elején nyitnak a XXII. kerületi bevásárlóközpontban.

Szeptember elején került nyilvánosságra, hogy a hónap végén bezár a Csodák Palotája a Millenárison, miután nem hosszabbította meg szerződését a Millenáris Nonprofit Kft.  Mizda Katalin, a Csodák Palotája ügyvezető igazgatója az MTI-nek akkor azt mondta, hogy a kiállításnak október 15-ig kell kiköltöznie a Millenáris területéről. Arra a kérdésre, hogy miért nem hosszabbított szerződést a Millenáris, Mizda Katalin csak annyit közölt, több bérlő is jelentkezett és az üzemeltető nem őket választotta.

A döntésről a Millenáris Nonprofit Kft. stratégiai vezetője, Benyák Zoltán azt mondta, “olyan jelentős mínusszal járt az együttműködés a Millenáris számára, amelyet már nem lehetett tovább fenntartani”. Támogatás híján a Millenárisnak “a saját lábán kell megállnia”, ezért nem tudja a jövőben tovább finanszírozni az évek óta veszteséges kiállítást.

A héten a sajtóban több helyen megjelent, hogy a Campona lehet a Csodák Palotája új otthona, ám Mizda Katalin akkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést. Egészen mostanáig, ugyanis a Facebook-oldalukon is hivatalosan bejelentették a költözés tényét. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle