Connect with us

Online árverez a Magyar Telekom

Dotkom

Online árverez a Magyar Telekom

Telekommunikációs szerelési eszközök kiárusítása

Számos hazai és multinacionális céghez hasonlóan a Magyar Telekom Nyrt. is online árverésen értékesíti feleslegessé vált raktárkészletét. A jellemzően szerelési anyagokból és telekommunikációs eszközökből álló tételsor technológiaváltás miatt kerül kalapács alá az október 4-i aukción.

Online árverésen értékesíti feleslegessé vált szerelési anyagait október 4-én a Magyar Telekom Nyrt. A technológiaváltás miatt feleslegessé vált eszközök szinte mindegyike új, soha nem használt, gyári csomagolású.

Az összesen 295 tételből álló kiárusítás mintegy 30 féle eszközt tartalmaz, köztük különböző antennatartó konzolokat, szerelődobozokat, hálózati kábeleket, csavarokat és informatikai eszközöket is. A tárgyak együttes kikiáltási ára mintegy 200 ezer euró, míg a leütési ár ennek akár többszöröse is lehet. A legolcsóbb tételt 20, a legdrágábbat 5000 eurós áron hirdetik meg.

A tárgyak elsősorban a Magyar Telekom vezetékes telefonszolgáltató és hálózati részlegéből kerülnek ki, de még az idén várható, hogy a mobilkommunikációs üzletág is online aukción válik meg felesleges készleteitől.

A legnagyobb magyar telekommunikációs cég az elfekvő áruk értékesítésére az Intergavel online értékesítési rendszerét választotta, amely korrekt, áttekinthető, minden résztvevő számára gazdaságos eljárás, beleértve a potenciális vevőket is. A fotóval illusztrált tételek már megtekinthetők az interneten, az árverésen magánszemélyek is licitálhatnak.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom