Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bejelentette az elsõ EqualLogic blade-be integrált tárolótömbök elérhetőségét

Dotkom

A Dell bejelentette az elsõ EqualLogic blade-be integrált tárolótömbök elérhetőségét

A Dell bejelentette elsõ, vállalati szintû blade-be integrált tárolótömbjei elérhetõségét.

A technológiák egyesítésével a Dell átfogó megoldásokat kínál az egyszerűen telepíthető, kezelhető és az igényeknek megfelelően méretezhető adatközpontokat kereső vállalatok számára.

A Dell megbízásából a Forrester Consulting által készített tanulmány szerint az IT vállalatok nagy többsége a jelenlegieknél egyszerûbben használható adattárolási megoldásokat keres, hogy alkalmazottaik több idõt tölthessenek a stratégiai projektekkel.1
A méretezhetõ és egyszerûen kezelhetõ Dell EqualLogic PS-M4110 blade-be integrált tárolótömbök a hagyományos EqualLogic tömbök összes funkcióját és a hozzájuk tartozó minden vállalati szintû szolgáltatást biztosítják az ügyfelek számára, egyetlen Dell PowerEdge M1000e blade-házban. A blade-be integrált tárolótömbök a 11. vagy 12. generációs Dell PowerEdge blade-szerverekkel, valamint a Dell Force10 vagy PowerConnect hálózatkezelési megoldással ötvözve lehetõvé teszik az ügyfelek számára a teljes adatközpont egyetlen kompakt blade-egységben való futtatását, így zökkenõmentessé válik az informatikai felügyelet és mûveletek megvalósítása.

Egyszerûbb informatikai rendszerek, egységesített infrastruktúrával
A Dell elsõ blade-be integrált tárolótömbjei – a többi EqualLogic-megoldáshoz hasonlóan – nagymértékben virtualizált környezetekhez készültek, és a legfõbb tervezési alapelvek az egyszerû használat és a kimagasló automatizáltság voltak. A blade-tömbök Fluid Data architektúrája és egyenrangú méretezhetõsége a folyamatos növekedés érdekében lehetõvé teszi a teljesítmény és a kapacitás egyidejû méretezését a blade-házon belül és kívül egyaránt. A tömbök egyetlen csoportban több mint két petabájtnyi tárhelyet képesek a blade-házon kívül méretezni, a házon belül pedig a versenytársak által kínált használható kapacitás majdnem dupláját – akár 196 százalékát – biztosítják.2

Az EqualLogic beállítási és telepítési képességei, illetve a blade-ház felügyeleti konzoljának szoros integrációja lehetõvé teszi több EqualLogic blade-tömb konfigurálását kevesebb mint 20 perc alatt úgy, hogy a beállítási idõ egy részében az esetleges egyéb blade-be integrált tároló-megoldásokat is beállítjuk.

Kiegészítõ szolgáltatások és szoftverek
A telepítést és a használatot megkönnyítõ kiegészítõ szolgáltatások:
. Központi megfigyelési és jelentéskészítési eszközök, amelyek részletes információkat gyûjtenek és tesznek elérhetõvé a teljesítményrõl, a kapacitásról és a riasztásokról több tömbcsoportban, biztosítva ezzel a kiváló teljesítményt és a csoporterõforrások hatékony elosztását.
. Rugalmasság, a blade-ház bármely bõvítõhelyébe illeszthetõ blade-tömböknek köszönhetõen.
. Magas szintû adatvédelem – például pillanatképek, klónok és replikák -, továbbá fejlett integráció a valamennyi megoldásban elérhetõ Microsoft, VMware és Linux platformokkal.
. A többgenerációs EqualLogic hálózati tárterületek támogatása, amely lehetõvé teszi a meglévõ tömbök folyamatos bõvítését és fejlesztését a tárolási és az üzleti igények növekedésének megfelelõen.

Az egységesített megoldásnak köszönhetõen a Dell ügyfelei a versenytársak által kínált blade-szerverekhez és tárolási megoldásokhoz képest akár 48 százalékkal több Microsoft SQL, Microsoft Exchange és Microsoft SharePoint felhasználót és akár wattonként 42-vel több felhasználót támogathatnak.4 Emellett a Dell egységesített megoldásának telepítése jóval egyszerûbb: csak a tárolási megoldást figyelembe véve akár 55 százalékkal csökkenhet a fõ konfigurációs lépések száma.2

Az új EqualLogic blade-tömböket az EqualLogic szoftver egészíti ki, amely a hálózati tárterületek, valamint a gazdagépek és az alkalmazások közötti szoros integrációt biztosítja. A teljes körû szoftverlicencelési modellnek köszönhetõen az EqualLogic tárolási rendszerek minden támogatási szoftveralkalmazást és eszközt tartalmaznak további díjfizetési kötelezettség nélkül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés