Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes, alsós oktatási feladatgyűjtemény az interneten

Dotkom

Ingyenes, alsós oktatási feladatgyűjtemény az interneten

Bárki számára ingyen elérhető az alsótagozatos diákoknak fejlesztett digitális oktatási feladatgyűjtemény az egyszervolt.hu oldalon.

Az Okos Doboz az általános iskola 1-4. osztályaiban tanulóknak nyújt támogatást a matematika, nyelvtan, olvasás-szövegértés, környezetismeret, ének-zene és vizuális kultúra mindennapi tanulásához gyakorlófeladatok kínálatával.

A 4Kids Meseportál Kft. – az egyszervolt.hu – által fejlesztett teljes feladatgyűjtemény 180 feladata az interneten elérhető, ebből most 59 szabadon felhasználható. A teljes feladatgyűjtemény illeszkedik a Nemzeti Alaptantervhez, így nemcsak a gyakorlásnál nyújt segítséget, hanem a tanórai munkába is beilleszthető. Az Okos Doboz feladatai az életkori sajátosságoknak megfelelően a rendszerezés, gyakoroltatás, elmélyítés eszközei lehetnek .

A feladatok a digitális írástudás készségeire alapoznak, ugyanakkor lehetőséget adnak a tanároknak, hogy a tanulók fejlettségi szintjéhez mérten válogassanak az egyes feladatciklusok között, minden feladattípus egyszerre legalább két kompetenciaterület fejlesztéséhez ad muníciót. Tíz kiemelt digitális feladathoz óravázlatok készültek, amelyek tetszés szerint felhasználhatók az adott tantárgyi modul oktatásához. A portálon regisztráló felhasználók sorsoláson is részt vesznek, ahol a megnyerhetik a teljes feladatgyűjtemény telepíthető, CD-n futó változatát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés