Connect with us

technokrata

Újdonságok az Adobe-tól

Dotkom

Újdonságok az Adobe-tól

Az Adobe új, együttműködést támogató videoplatformot mutat be.

A 2012-es IBC konferencián és kiállításon az Adobe Systems Incorporated bejelentette, hogy innovatív új videotechnológiákat mutat be, amelyek elősegítik a műsorszolgáltatók és a média átállását az Adobe videómegoldásaira.  A bemutató fontos eleme az Adobe® Anywhere® for video bemutatása. Az Adobe Anywhere egy modern, együttműködést támogató munkafolyamat-platform, amellyel az Adobe professzionális videoeszközeit – többek között az Adobe Premiere® Pro szoftvert – használó csapatok szinte bármilyen hálózaton dolgozhatnak a közös médiaanyagok használatával. Az Adobe új partneri szövetségeket is bejelentett a hír- és sportközvetítés vezető médiakezelő és grafikai beszállítóival, többek között a Chyron, a Dalet, az EVS és a Vizrt vállalatokkal.

A vállalat emellett egy új promóciós ajánlatot is kínál az olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, akik más nemlineáris szerkesztő megoldásokról – például az Apple® Final Cut Pro vagy az Avid® Media Composer szoftverről – szeretnének áttérni az Adobe Creative Suite® CS6 Production Premium termékre és az Adobe Creative Cloud™ szolgáltatásra. A feltételeknek megfelelő vásárlók 30 százalékos kedvezményre jogosultak a Production Premium szoftver, illetve 40 százalék kedvezményre az Adobe Creative Cloud éves előfizetés árából.

Az Adobe a szeptember 7. és 11. között, a RAI Exhibition and Congress Centre területén megrendezett 2012-es IBC kiállításon (7-es csarnok, 7.G27 stand) mutatja be új megoldásait, valamint az ügyfeleknek és partnereknek szóló legfontosabb kezdeményezéseit.

Az Adobe új, együttműködést támogató videoplatformot mutat be
Az IBC keretében az Adobe bemutatja az Adobe Anywhere for video megoldást – egy hatékony, együttműködést segítő munkafolyamat-platformot, amelynek segítségével az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects® és az Adobe Prelude™ felhasználói bármilyen hálózat használatával dolgozhatnak a központosított médiaanyagokon. Az Adobe Anywhere összehozza a virtuális csoportok tehetségeit, és lehetővé teszi, hogy hatékonyan rögzítsék, naplózzák, szerkesszék, megosszák és véglegesítsék a videoanyagokat a szabványos nyílt rendszerek, hálózatok és folyamatok segítségével. Az Adobe Anywhere egyedisége abban áll, hogy a meglévő hardvert és hálózati infrastruktúrát is használhatja, így nincs szükség további beruházásokra és erőforrásokra. E platform a meglévő médiaanyag-kezelő és egyéb munkafolyamat-kezelő rendszerekkel is együttműködik.

Az Adobe megoldásait a vezető műsorszolgáltatóknak és médiaszervezeteknek köszönhetően gyorsan vezetik be az iparágban 
Az Adobe azt tapasztalta, hogy a Creative Suite Production Premium és a Creative Cloud lendületesen terjed a médiaiparban, amint a műsorszolgáltatók és globális hírügynökségek folytatják a Premiere Pro CS6 rendszerre való átállást. A vezető médiavállalatok – például az Associated Press, a Bloomberg, a CNN, a Grundy UFA és a Hearst Television – az Egyesült Államokban és Európában is a Production Premium rendszert használják munkafolyamataik alapvető eszközeként.

Az Adobe kiszélesíti műsorszolgáltatói partnereinek közösségét
Mivel számos professzionális műsorszolgáltatási video-munkafolyamatban elengedhetetlen a különböző egyéb vállalatok által fejlesztett technológia használata, az Adobe kibővítette műsorszolgáltatói partnereinek körét, és immár több mint 200 vállalattal működik együtt a Creative Suite Production Premium kiválóan integrált munkafolyamatainak biztosítása érdekében. Az új partnerek közé elsősorban a médiaanyag-kezelési, tárolási és keresési partnerek tartoznak: az arvato Systems, az Axle Video, a Cantemo, a Chyron, a Dalet, a deltatre, a Filmpartners, a FlavourSys, az EVS, a Belden csoporthoz tartozó Miranda, a Nexidia, a Pond5, a Primestream, a PROMISE Technology, a Studio Network Solutions (SNS), a Sienna, a Softron, a Square Box Systems és a Vizrt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom