Connect with us

technokrata

A Ricoh új termék portfoliója: projektorok

ricoh-logo

Dotkom

A Ricoh új termék portfoliója: projektorok

Projektor megoldások vállalatok számára.

A Ricoh az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, menedzselt dokumentum szolgáltatásokra (MDS) és IT megoldásokra specializálódott globális vállalat. A Ricoh a precíziós optikában és lencsetechnológiában megszerzett tapasztalatait kihasználva termékportfoliójának kiterjesztéseként bevezeti az üzleti projektor sorozatot. A Ricoh projektorok által elérhető innovatív megoldások bármely vállalatnak a sikeréhez nagymértékben hozzájárulnak.

Ricoh projektor portfolió

Belépő szintTartós és könnyen használható

A belépő szinthez tartozó többfunkciós Ricoh projektorok tökéletes megoldást jelentenek az olyan szervezeteknek, amelyek alap igényekkel és korlátozott költségvetéssel rendelkeznek. Megbízhatóságuk és könnyű kezelhetőségük mellett rendelkeznek úgynevezett Eco üzemmóddal is, ami csökkenti az energiafogyasztást és 33%-kal megnöveli az izzó élettartamát.

Modellek:

A Ricoh PJ X2130 projektor egy belépő szintű XGA projektor, amely kiemelkedő képminőséget, könnyű kezelhetőséget, 5 másodperces gyorsindítási funkciót és automatikus jelérzékelést kínál. Fényerőssége: 2600 lm.

A Ricoh PJ WX2130 projektor fényerőssége 2700 lm, WXGA felbontással és HDMI csatlakózóval bír, mely segítségével Blu-Ray és DVD lejátszókról is képes vetíteni.

 

Standardkiemelkedő minőség, minden igényre

Ad hoc és tervezett felhasználásra alkalmas készülék közepes tárgyalókban és osztálytermekben. 3 másodperces bemelegedés és felhasználóbarát kezelés a gyors és egyszerű használatért. Az automatikus képkorrekció és a függőleges lencse eltolás a telepítést, míg a hálózati menedzsment funkciók a karbantartást teszik különösen egyszerűvé.

Modellek

A Ricoh PJ X5360N belépő szintű telepített projektor tulajdonsága XGA felbontás és 4200 lm fényerősség.

A Ricoh PJ WX5350N projektor hálózatról, USB memóriaeszközről és HDMI-n keresztül Blu-Ray lejátszókról is tud vetíteni. WXGA felbontás és 3500 lm fényerősség.

 

Ultra hordozhatóBárhol, bármikor

A szállíthatóság és teljesítmény optimális egyensúlya ideálissá teszi kis tárgyalókba és személyes használatra is. Könnyű és kompakt üzleti projektorok kiemelkedő képminőséggel és kényelmes szállíthatósággal.

Modellek 

A mindössze 1,8 kg súlyú és A4-nél kisebb alapterületű Ricoh PJ X3131 eszköz a termékskála legkönnyebbje, mely adatai ideálissá teszik a mobil előadók számára.

A Ricoh PJ X3241N hálózati XGA projektor 3 300 lm fényerőséggel rendelkezik. Tovább megtalálható benne HDMI csatlakozás és közvetlen nyomtatás USB memóriaeszközről is.

További modellek: PJ WX3231N, PJ WX3131, PJ X3241.

Ultra közeli vetítésA kifejezés szabadsága

A helytakarékos álló kialakítás és a Ricoh innovatív tükör rendszere segítségével a PJ WX4130 / PJ WX4130N eszközök a legkisebb helyekre is elhozzák a korszerű projektor technológiát. Egyedülálló módon a vetítési távolság mindössze 11,7 cm, ami lehetővé teszi, hogy a projektort közvetlenül a fal elé helyezzük el. Nincsen zavaró árnyék vagy zaj, azaz semmi nem állhat a befogadók és az üzenet közé.

Modellek

A Ricoh PJ WX4130 eszköz a világon a legkisebb vetítési távolságú projektor. Tökéletes kis tárgyalókba, kirakatokba vagy kiállításokra.

A Ricoh PJ WX4130N projektor rendelkezik vezetékes és vezeték nélküli LAN hozzáféréssel, képes közvetlen vetítésre USB memória eszközről.

Mindkét projektor WXGA felbontású, 2500 lm fényerősségű.

A Ricoh projektorok termék bemutatóval egybekötve megtekinthetőek a Ricoh Hungary, 1138, Budapest Váci út 135-139/B. házszám alatt levő központi bemutatótermében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek