Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újdonságok az EPSON háza tájáról

Dotkom

Újdonságok az EPSON háza tájáról

Az Epson a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb projektorait.

Az Epson az IFA-n muttata be kedvező árú, könnyű, 720p felbontású, HD-Ready, 3D-s projektorát, az EH-TW550-et. A hordozható EH-TW550 ideális az olyan családi szórakozáshoz, mint a közös meccs-, TV vagy filmnézés, de a videójátékokhoz is kitűnő választás, hiszen főbb jellemzői közt szerepel:

– a 3LCD technológia, melynek köszönhetően egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátással vetíthetők az élénk és élethű képek;

– a környezetnek és a felhasználásnak megfelelő színmódok választéka, így a játék színmód is;

– a rádiófrekvenciás  3D technológia, mely erős jelet biztosít a 3D szemüvegeknek,

– vagy az osztott képernyős funkció.

– HD-Ready 720p moziélmény, nagy fényerejű 3D technológiával

– 5000:1 kontrasztarány

– manuális vízszintes és automatikus függőleges trapézkorrekció (+/- 30°)

– 3 év garancia a lámpára

– rekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegekkel

Az Epson 3LCD technológiája és az akár 3000 lumen fehér- és színesfény-kibocsátás garantálja, hogy minden részlet pontosan jelenjen meg. A színek az alkalmazás jellegének és a környezet fényviszonyainak megfelelően optimalizálhatók a négy színmóddal: a nappali, a dinamikus, a mozi vagy a játék mód kiválasztása utána a projektor képe kivételes minőségben élvezhető akár 10 méter távolságból, az USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegekkel.

A projektor az osztott képernyős módnak köszönhetően egyidejűleg két jelforrás képét teszi nézhetővé – tökéletes a sporteredmények gyors ellenőrzéséhez vagy a TV csatornák váltogatásához.Karcsú kialakításával az EH-TW550 elég könnyű ahhoz, hogy átvihető legyen a szomszéd helyiségbe vagy akár egy távolabb lakó barát lakására. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető a manuális vízszintes és az automatikus függőleges trapézkorrekciónak köszönhetően.

Az Epson EH-TW550 hazánkban decembertől lesz kapható.

A cég szintén Berlinben mutatta be új Full HD projektorcsaládját: az EH-TW6100W, EH-TW6100 és EH-TW5910 készülékek lenyűgöző 3D élményt kínálnak a filmrajongóknak, a sport szerelmeseinek és a játékosoknak egyaránt. A legújabb technológiákkal felszerelt projektorok megfizethetők és könnyen használhatók.

A projektorcsalád feje, az EH-TW6100W képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is[1] – akár vezetékes eszközökről is, a mellékelt vezeték nélküli HD jeladónak köszönhetően. Ezzel csökkenti a szükséges kábelek számát, megkönnyítve és rendezettebbé téve a telepítést.

Az új Full HD projektorcsalád valamennyi készüléke egyetlen gombnyomással alakítja a 2D-s HD tartalmat háromdimenzióssá, míg az automatikus színoptimalizálás, a 3D mélységkorrekció és a felbontást fokozó technológia tovább javítja a látványvilágot. Az Epson 3LCD technológiája és a 2300 lumen, fehér- és színesfény-kibocsátás pedig garantálja, hogy a színek élethűek legyenek, és minden részlet pontosan jelenjen meg.

Az EH-TW6100W és az EH-TW6100 készülékhez egy-egy USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, könnyű, aktív blendés 3D szemüveg tartozik, amely a projektortól akár 10 méterre is használható.

Az EH-TW6100W, az EH-TW6100 és az EH-TW5910 készülékek októbertől lesznek kaphatók hazánkban.

 

Végül, de nem utolsó sorban, három csúcskategóriás Full HD 3D projektort dobott piacra az Epson, kifejezetten a filmrajongók számára. Az EH-TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek a legújabb technológiákkal rendelkeznek. Az EH-TW9100W például képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is –  akár vezetékes eszközökről is, a mellékelt vezeték nélküli HD jeladónak köszönhetően.

Mindhárom projektor képes a 2D-s, HD tartalmat egyetlen gombnyomással 3D tartalommá alakítani. A látványvilágot az automatikus színoptimalizálás, a képkocka-interpoláció és a felbontást fokozó technológia javítja. A színek élethűek, a feketék mélyek és minden részlet pontosan jelenik meg a magas 320 000:1 kontrasztaránynak és az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően.

Az EH-TW9100W és az EH-TW9100 készülékhez két USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, könnyű, aktív blendés 3D szemüveg tartozik, amelyek a projektortól akár 10 méterre is használhatók.

Az EH-TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek 2012 novemberétől lesznek kaphatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés