Connect with us

technokrata

Startupújság lett a blogból

insider2

Dotkom

Startupújság lett a blogból

A legújabb trendeknek megfelelően táblagépekre elérhető változatban is megjelenik a hazai startup világ legfontosabb információs blog-magazinja, az Insiderblog.hu.

Az elmúlt hetek legfontosabb cikkeit lapozhatják végig, az iPad-re és Androidos táblgépekre optimalizált, de PC-n is olvasható fejlesztésnek köszönhetően a téma iránt érdeklődők.

Az Insiderblog lépést tart az olvasói igényekkel és a nemzetközi mobilos trendeknek megfelelően azok számára is elérhetővé tette tartalmát, akik nem szívesen olvasnak blogokat. Egy kattintással letölthető mostantól táblagépen és okostelefonon a blog újságként olvasható .pdf változata.

A hazai startup világ közismert bloggerei, magazinos kötődésüknek megfelelően úgy gondolják, hogy érdemes rendszeresen összegyűjteni a legfontosabb híreket, és azt ingyenesen közre adni, ezért az Insiderblog.hu újságja mostantól rendszeresen megjelenik majd a Táblamagazin.hu kínálatában. A szerkesztett forma magazinszerű megjelenése átláthatóvá, fogyaszthatóvá teszi az elmúlt időszak történéseit és lehetőséget kínál egy-egy elszalasztott cikk elolvasására is. Nem kell keresgélni, az információk könnyen gyorsan visszakereshetők ebben a változatban.

Az Insider blog a hazai startup ökoszisztémájával legaktívabb hírforrásaként rendszeresen jelentet meg exkluzív információkat a startup világ legfontosabb eseményeiről, a Jeremie program aktualitásairól, magyarországi startupok nemzetközi sikereiről. Az Insiderblog mellett már több hazai blog anyagai olvashatók már PDF formátumban, illetve olyan lapokat is megtalálhatunk a virtuális újságárusnál, mint az Exit, Funzine, Pesti Est.

Az Insiderblog a hazai startup világ hírforrása, a Táblamagazin.hu oldalán egy gyors regisztrációval „előfizethető” vagy ingyenesen letölthető. Az Insiderblog.hu oldalon pedig továbbra is rendszeresen exkluzív témák, friss értesülések várják a feltörekvő, startup cégek és befektetések iránt érdeklődő olvasókat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom