Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brady Corp. a 2012-es Alemona EHS konferencián

Dotkom

Brady Corp. a 2012-es Alemona EHS konferencián

Az Brady Corp. vállalta a szeptember 27-29 között Budapesten megrendezendő 2012 Alemona EHS Konferencia aranyfokozatú támogatását.

A nemzetközi vállalat, amely az épületek, termékek és személyek azonosítását és védelmét szolgáló komplett megoldások nemzetközi gyártója és forgalmazója, egyúttal ismerteti a BRADY LOTO (Lockout/Tagout) márkanevű rendszerét amely modern megelőzési lehetőséget jelent a karbantartási munkák közben kialakuló balestek megszüntetésére Az Európai Unióban ugyanis évente dolgozók ezrei sérülnek meg ipari berendezések és gépek javítása vagy karbantartása közben. A balesetek nagy részének oka az ellenőrizetlen energia-áramlás.

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági szakemberek és szolgáltatók (EHS) számára évente egyszer megrendezett esemény célja, hogy inspiráljon és ötleteket adjon a régió piacain dolgozó EHS szakembereknek. A budapesti rendezvény a világ egyik legnagyobb hatású munkavédelmi összejövetelévé kíván válni a feltörekvő piacokon dolgozó EHS szakemberek számára. Az Alemona 2012 EHS Konferenciára több, mint 1000 üzleti vezetőt, vállalkozót és szakembert várnak a verseny- és közszférából.

A konferencián forradalmian új eszközöket mutatnak be a maximális hatékonyság elérése érdekében. Szó lesz az komplex problémák egyszerű megoldását szolgáló Open Space-ről és a jövőalkotó módszerek egyedi kombinációjáról, emelett a hallgatóság kompetenciáihoz igazított, valamint iIparágak és témáik szerinti beszélgetések is a programban szerepelnek. A programban szerepel, jelentés és kompetencia alapú szavazás a stratégiáról és a vonatkozó rövidtávú akciótervről. “

További információ és regisztráció: www.alemonae.com

A Brady társaságról 

A Brady Corporation épületek, termékek és személyek azonosítását és védelmét szolgáló komplett megoldások nemzetközi gyártója és forgalmazója. Az ügyfeleknek emelt szintű biztonságot, védelmet, termelékenységet és teljesítményt biztosító termékek kínálatában megtalálhatóak a magas szintű követelményeknek megfelelő címkék és jelölések, biztonsági berendezések, nyomtatási rendszerek és szoftverek, kiömlés elhárításához szükséges anyagok és precíziós alkatrészek. Az 1914-ben alapított vállalat több millió ügyféllel rendelkezik az elektronikai, telekommunikációs, termelési, villamosipari, építőipari, tömegközlekedési, oktatási és egészségügyi szektorban, illetve számos más iparágban. A 2011-es pénzügyi évben a Brady árbevétele mintegy 1,34 milliárd dollár volt. Bővebb információk a www.bradyeurope.com weblapon találhatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés