Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az OnLive romjaiból emelkedik ki a Square Enix

Dotkom

Az OnLive romjaiból emelkedik ki a Square Enix

Ingyen játszani a legnagyobb nevekkel warezolás nélkül eddig szinte lehetetlen volt. A Square Enix viszont most lehetővé tette.

Emlékeznek még a tavaly nagy elánnal elindult OnLive-ra? Nos, becsődölt. Pedig a receptjük remek volt:

Végy egy gyengécske gépet, adj hozzá egy szélsebes internetkapcsolatot és telepítsd fel a legújabb, legbrutálisabb grafikával ellátott játékokat egy nagyon erős gépekből álló távoli szerverterembe. Csinálj egy applikációt, mely képes fogadni a játékok videójelét a felhőből, maximális felbontásban és engedélyezd, hogy otthonról lehessen irányítani a karaktert. Ezért cserébe fogadj el egy kevés pénzt és engedd meg a játékosnak, hogy pár dollárért végigtolja a játékot egy hétvége alatt.

Ez az OnLive-nak sajnos nem jött be, de nem ezért, hanem mert rossz üzleti döntéseket hoztak a vezetők. A Square Enix ugyanezt a receptet alkalmazza, csak böngésző alapúan és teljesen ingyen. A CoreOnline saját fejlesztésű oldal, mely jelenleg béta állapotban leledzik és előnye, hogy egy sajátságos lejátszó alkalmazással akár a leggyengébb gépeken is maximálisan élvezhetjük Hitman vagy Lara Croft kalandjait. Persze semmi sincs ingyen, mondhatnánk, és igazunk is van, mivel játék közben bizony elég gyakran belebotlunk majd reklámokba (mint a tévécsatornáknál). Az oldal PC-n remekül működik Chrome-on, Firefoxon és Internet Exploreren keresztül is, a Mac-eseknek azonban le kell mondaniuk a Safarin keresztüli játékélményről, kénytelenek felrakni a Chrome-ot. A szolgáltatás októberben hagyja el a béta jelzőt, de azt nem ígérhetjük, hogy a Final Fantasy elérhető lesz a böngészőn keresztül.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés