Connect with us

technokrata

Bővült a Hostlogic eszközparkja

server-room-temperature

Dotkom

Bővült a Hostlogic eszközparkja

A korábbi 400GB-os memória kapacitás 650GB-ra, a tárterület pedig 30TB-ról 50TB-re nőtt.

A HostLogic Kft. 12 éve kínál SAP alapú komplett üzleti megoldásokat stabil informatikai rendszerekkel, tanácsadással, rendszer-üzemeltetéssel és fejlesztéssel, rugalmas pénzügyi konstrukciókban.

A vállalat célja megalakulása óta a világ legismertebb integrált vállalatirányítási szoftverének, az SAP-nak az elérhetővé tétele a régióban működő kis- és középvállalatok számára. A HostLogic ennek érdekében 2000-ben beindította alkalmazás támogatási szolgáltatását (ASP), melynek lényege, hogy az ügyfél SAP szoftvere a szolgáltató adatközpontjában lévő szervereken fut. Az ügyfél az SAP rendszereihez egy biztonságos bérelt vonali kapcsolaton keresztül bárhonnan bármikor hozzáfér. A szerverek üzemeltetését, karbantartását, a rendszeres mentéseket és a magasfokú fizikai biztonságát a szolgáltató garantálja.

A nagy kapacitású szervergépeken úgynevezett osztott kapacitásokon futnak az egyes ügyfelek szoftverei. Ennek köszönhetően a szolgáltató rugalmas bővítési lehetőséget kínál ügyfeleinek, így a legmagasabb színvonalú technológia rendkívül költséghatékony módon érhető el számukra. A HostLogic alkalmazás támogatási szolgáltatását az SAP AG. folyamatosan ellenőrzi és kétévenként auditálja.

A fejlesztést az Új Széchenyi terv Mikro- kis és középvállalkozások című pályázatának  elnyerésével valósíthatta meg, melyen 4,3 millió forintot nyert. A projekt összköltsége 14,6 millió forint volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp