Connect with us

technokrata

“Cracket szívnak” az Apple jogászai

Samsung-vs-Apple-BT-420x280

Dotkom

“Cracket szívnak” az Apple jogászai

A Samsung-Apple per bírójánál, Lucy Koh-nál kezd elszakadni a cérna, amit nem csodálunk.

Egyre jobban kezdik irritálni az Apple és a Samsung jogászai Lucy Koh bírónőt, aki a pert vezeti. A fenti megjegyzés azután hangzott el, miután egy hosszadalmas Samsung prezentáció után az Apple előállt egy 75 oldalas dokumentummal, amiben 22 lehetséges tanút nevezett meg. Ez enyhén szólva is kicsapta a biztosítékot a bírónőnél, ugyanis megkérdezte az Apple ügyvédeitől, hogy miért adtak neki egy ilyen irgalmatlan hosszú dokumentumot, hiszen „ha csak nem szívnak cracket (a jogászok), tudhatnák, hogy ezek a tanúk már nem lesznek beidézve.”.

Az Apple jogászai ezek után beleegyeztek abba, hogy lerövidítik a dokumentumot és elnézést kértek azért, hogy a bíróságot egy ilyen hosszú jegyzettel megzavarták, de csak azután tették meg mindezt, miután az egyik ügyvéd, William Lee fel nem állt és nem közölte a bírósággal, hogy „Nem szívok cracket, erre megesküszöm.”

A bírónő igyekszik az egész tárgyalást az ésszerűség határán belül tartani, de a sárdobálás nem megállítható, és Lucy Koh egyre inkább olyan, mint egy anyuka, aki a két veszekedő gyereke közt próbál rendet tenni és megfelelő igazságot osztani. Mindkét cégnek sok múlik azon, hogy jobban meg tudja győzni a bírónőt a maga igazáról, és ezért nem restek minden rakétát egymásra küldeni. A bírónő pedig abban bízik, hogy ha sikerül döntést hozni és az ügy lezárul, akkor talán eljön a béke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp