Connect with us

technokrata

Veszélyes dolog munkaidőben Olimpiát nézni

2726113

Dotkom

Veszélyes dolog munkaidőben Olimpiát nézni

Pláne akkor, ha mindezt a Los Angeles-i városházán teszik online.

E-mailben szólította fel Los Angeles technológiai igazgatója a városházán dolgozókat, hogy ne nézzék annyit munkaidőben az olimpia online közvetítését, mert összeomolhat a számítógépes rendszer.

“Hatalmas forgalmat tapasztalunk az interneten az olimpia online közvetítését néző dolgozók miatt. Tisztelettel arra kérném önöket, hogy fejezzék ezt be, mert veszélyeztetik a város hálózatának működését” – írta a kedd reggel több ezer embernek elküldött levelében Randi Levin. A keddi nap különösen fontos volt az amerikaiak szempontjából, mert az úszók mellett a női tornászok, illetve a női futballcsapat is érdekelt volt.

A dolgozók olimpiamániája miatt a városi tanács néhány tagja is aggodalmát fejezte ki. “A városháza munkatársait nem azért fizetjük, hogy az olimpiát nézzék a számítógépükön vagy tévéjükön. Az adófizetők nem erre adják a pénzt” – fejtette ki az egyik tanácsos. “A kérdés már csak az, hol vannak ilyenkor a főnökeik?” – tette hozzá. Egy másik tanácstag egyenesen azt követelte, tiltsák le az online olimpiai közvetítés elérését a városháza számítógépein. Hogy az emailküldés mennyire terhelte meg a rendszert, arról nem tudni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp