Connect with us

technokrata

Arctalan YouTube

0

Dotkom

Arctalan YouTube

Ha valaki szeretné megőrizni az anonimitását, de egy őt érintő videót kíván megosztani a Youtube-on, annak jó hír, hogy mostantól kitakarhatóak az arcok egy új funkciónak köszönhetően.

Biztosan sokakkal előfordult, hogy részt vettek egy rendezvényen, eseményen és felvették őket, majd később viszont látták magukat az interneten. Van, akit ez a legkevésbé sem zavar, mi több, örül is neki. De azoknak, akik nem, a Youtube ezután megoldást is kínál a pereskedés és az idegeskedés helyett.  Ezentúl ugyanis megtalálhatjuk a videó megosztó eszköztárában az elhomályosító eszközt, mellyel könnyedén anonimmá tehetjük magunkat, vagy akár a másik személyt.

Amanda Conway, a Youtube személyiségjogi munkatársa így nyilatkozott az új szolgáltatásról: „Ha meg akarsz osztani egy tiltakozásról szóló felvételt, anélkül, hogy az ott résztvevő aktivisták arcát mutatnád, akkor jó hír, hogy az új technológiánk az első lépés a vizuális névtelenség felé a Youtube-on.” Szerencsére az új funkció integrálást jól oldotta meg a fejlesztő csapat, így bárki könnyedén, előzetes szaktudás nélkül használhatja az újdonságot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp