Connect with us

technokrata

Ingyenes internetes jogszabálytárat indított a KIM

lady-justice

Dotkom

Ingyenes internetes jogszabálytárat indított a KIM

A www.njt.hu oldalon elérhető Nemzeti Jogszabálytárban az aktuális, a még nem hatályos de már kihirdetett törvények is elérhetők, de öt évre visszamenőleg kereshetők a már hatályukat vesztett joganyagok is.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerdai közlése szerint a honlapon megtalálhatóak lesznek a jövőben a nemzetközi szerződések egységes szövegei is. A felhasználókat a kategóriák szerinti keresés lehetősége is segíti, lekérhetők a közismert jogszabályok, a “mai napon hatályba lépő jogszabályok”, valamint az éppen hatályukat vesztők is.

A minisztérium közleménye szerint “a mai, gyorsan változó társadalmi és gazdasági viszonyok között alapvető szükséglet, hogy hazánkban minden polgár könnyen, gyorsan és ingyen hozzá tudjon férni az életét, munkáját, vállalkozásának működését szabályozó jogszabályokhoz”. Mint írják, nem ez az első kormányzati segítség az ügyintézéshez. A közelmúltban a www.ket.kormany.hu oldalon ügyfélbarát megoldásokkal kívánja segíteni a hatósági ügyekben eljárókat a KIM. (MTI)

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle