Connect with us

Hirdetés

technokrata

David Guetta is becsúszhat a Balaton Soundra

Dotkom

David Guetta is becsúszhat a Balaton Soundra

A Magyar Telekom magenta színű óriáscsúszdája Sopron után Zamárdiban is felállításra került. Persze a 4G is jelen lesz a Balaton-parti partin.

A VOLT Fesztivál látogatóihoz hasonlóan a Heineken Balaton Soundra érkezők is egy hatalmas magenta csúszdán keresztül juthatnak be a fesztiválra, ha úgy tartja kedvük. A Telekom 8 méter magas csúszdája a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt szimbolizálja.

A Telekom ügyfelei már több Balaton környéki település, Siófok, Hévíz és Keszthely mellett már Zamárdiban is megtapasztalhatják a valódi mobil szélessáv előnyeit. Így a Heineken Balaton Sound Fesztivál látogatói is kipróbálhatják és használhatják az új generációs, 4G/LTE mobilinternet szolgáltatást a Telekom Teraszon.

A Telekom, mint a rendezvény kiemelt támogatója interaktív, közösségi játékkal is készül, amelynek köszönhetően már a koncertek közti szünetek sem telnek majd kényszerű várakozással. Aki a magasba emeli a mobilját, a tömeggel együtt irányíthatja a kivetítőn megjelenő játékot. A kifáradt fesztiválozókat várja a kényelmes Telekom Terasz, ahol napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. Itt ingyen lehet internetezni, és a lemerült mobiltelefonokat is fel lehet tölteni. Aki kedveli a klasszikus dallamokat, részt vehet a Művészetek Palotájával együttműködésben felhangzó Hangulatkoncerten.

Izgalmas páros fesztiválélményekben lehet része azoknak, akik júniusban bármilyen Samsung terméket vásároltak hűségidővel a Telekom üzlethálózatában vagy webes felületén.  Ők X vagy Y karszalaguk birtokában, SMS-ben történő regisztráció után különleges élményeket oszthatnak meg ellenkező betűjelű partnerükkel, például egy napfürdőt a Telekom napozón vagy egy közös reggelit.

További, állandóan frissülő információk a T-Mobile Facebook oldalán és a www.sosem-eleg.hu címen olvashatók!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés