Connect with us

technokrata

Négyezerszer segítettünk már egymásnak

szivessegnet

Dotkom

Négyezerszer segítettünk már egymásnak

Több mint négyezer álom valósult meg, vagy felajánlás talált gazdára a három éve alapított Szívesség Közösség keretein belül: az internetes fórumra regisztrálók egymástól kérhetnek szívességet, vagy tehetnek felajánlást szinte bármilyen témában.

A közelmúltban megújult szivesseg.net oldalon a felajánlások és kérések között szerepel többek között fodrászat, grafológiai elemzés, fordítás, gyerekvigyázás, kerékpár, törpehörcsög, puli, dvd lejátszó, cserépkályha, fuvar, lelki támasz, kanapé, tanácsadás, korrepetálás, nyelvoktatás és mosógépszerelés is az oldal működtetői szerint.

A 2008-ban “Adni jó, de kapni sem rossz” mottóval alapított szivesseg.net oldalon pénz kivételével bárki bármint kérhet, vagy tehet felajánlást pusztán szívességből. Az indulás óta több mint 32 ezer felhasználó regisztrált, 12 ezer szívességet rögzítettek és ebből több mint négyezer szívesség meg is valósult.

Az oldal várja mindazokat, akiknek van mit adniuk, vagy vágynak olyan dolgokra, amelyeket mástól kaphatnak meg. A működtetők szándéka szerint a szivesseg.net valójában játékos és önzetlen kapcsolódásról szól. Szívességposta néven a kezdeményezés a 2010-es Sziget Fesztiválon is képviseltette magát, akkor az önkéntesek a fesztiválozóktól gyűjtötték be kívánságaikat és felajánlásaikat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp