Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Hitachi felhővé alakítja az adatközpontokat

Dotkom

A Hitachi felhővé alakítja az adatközpontokat

Hitachi Unified Storage az első storage megoldás, amely egy platformon kínál megoldást a block, file vagy objektum típusú adatok tárolására

A 100%-ban a Hitachi, Ltd. tulajdonában lévő Hitachi Data Systems (HDS) újradefiniálta a unified storage fogalmát az új Hitachi Unified Storage (HUS) termékének bejelentésével. A Hitachi Data Systems nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint az adatközpontok felhőkké való átalakítását.

Az új HUS képes többfajta adattípus tárolására mindezt nagyobb rugalmassággal, jobb skálázhatósággal nyújtja, mint a hasonló középkategóriás tároló megoldások. Az új HDS megoldás segít az ügyfelek üzlet kritikus alkalmazásainak menedzselésében és a növekedési elvárások kezelésében, anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötni a teljesítményben, a skálázhatóságban vagy a költséghatékonyságban. A HDS nem csak az új hardver portfóliót jelenti be a HUS termékcsaláddal együtt, hanem az egységes management felületet biztosító „Hitachi Command Suite” névre hallgató management software megoldást is.

A Hitachi Data Systems az új HUS megoldást az ügyféligények alapján fejlesztette. Korábban a file és a block szintű adatok menedzselése általános felhasználású, alsó kategóriás storage platformok feladata volt. Az új rendszer ezt a felfogást gyökeresen megváltoztatja azzal, hogy az ilyen típusú feladatokat most először a nagyvállalati kategóriájú tárolók végzik.

A Hitachi Command Suite tartalmazza a konfiguráláshoz szükséges összes rendszereszközt. Többek között egy egységes üzleti intelligencia réteget is, amely új üzlet-kritikus funkciókat is magában foglal, melyekkel igazi szolgáltatás-központú megoldást tud nyújtani.

A HUS előnyei:a
-a Hitachi Unified Storage megbízható, hatékony, dinamikus és nyitott architektúrát biztosít
– a korábbiaknál magasabb szolgáltatási szinteket biztosít már a kis és középvállalatok számára is
– segítségével a vállalatok hosszú távú befektetései költségek megtakarításával, hamarabb térülhetnek meg
– a HUS támogatását képzett szolgáltató szervezetek és gyakorlott hálózati partnerek segítik, ezáltal is csökkentve a működési és beruházási költségeket
– a HUS leegyszerűsíti a virtualizált alkalmazás-kezelést és telepítést mind blokk-, és fájl-, tárolási követelményeket beleértve. Microsoft SQL Server, a Microsoft Office SharePoint Server Microsoft Exchange Server,,Mware View (VDI), ill. Oracle adatbázis megoldásokat támogat.

A bejelentés igen jelentős mérföldkő a Hitachi Data Systems életében, hűen tükrözi a folyamatos elkötelezettséget a Hitachi Data Systems részéről, amely céljául tűzte ki az informatikai adatközpontok felhőkké alakítását. Még ebben az évben, a Hitachi Data Systems egy sor további bejelentéssel készül a felhő stratégiájával kapcsolatban. A HDS az egyesített tárolórendszer kínálatának további bővítését tervezi, amellyel a közép-és nagyvállalati ügyfeleit célozza meg.

A vállalat még az idén be kívánja vezetni az új Hitachi NAS Platform F sorozatot, amellyel a strukturálatlan adatok folyamatos növekedésével járó kihívásokat teszik kezelhetővé. Ezeken felül tovább kívánják optimalizálni ügyfeleik tárolási kapacitását egy kifejezetten erre a célra fejlesztett backup appliance-cel szintén 2012-ben. Ez az eszköz a Hitachi által kifejlesztett IP alapú adatduplikáción alapszik, amely lehetővé teszi a gyorsabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb adatvédelmet.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés