Connect with us

technokrata

Robbanás előtt a mobil szélessáv?

Ren-Zhengfei

Dotkom

Robbanás előtt a mobil szélessáv?

A kínai Huawei Technologies vezérigazgatója Ren Zhengfei előrejelzése szerint az elkövetkező tíz évben a hálózati adatforgalom a 75-szeresére nő, a mobil szélessávú adatforgalom pedig a mostaninak több mint kétezerszeresére bővül.

A legnagyobb kínai, illetve a világ második legnagyobb mobil távközlési hálózati berendezés gyártó és szolgáltató vállalata, a Huawei Technologies alapító vezérigazgatója a szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon (International Economic Forum 2012) a térségben kiemelten érdekelt üzletembereknek vázolta fel az infokommunikációs ipar kilátásait, valamint vállalata régiós növekedési és terjeszkedési elképzeléseit.

Ren Zhengfei szerint a jövőben “még a Volgánál is szélesebb” hálózati elérési infrastruktúrát kell kiépíteni a valóságos “adat-cunami” kezelhetővé tétele érdekében. A távközlési iparnak ezért elsősorban az adat-elérési hálózatok, az úgynevezett “data-pipe” hozzáférési csatornák fejlesztésére kell összpontosítania. A Huawei Technologies vezérigazgatója az iparág előtt álló egyik legnagyobb kihívásnak az adatforgalom rohamos növekedésével lépést tartani képes biztonságtechnológiai fejlesztéseket tekinti. Zsen Csengfej szerint a kalóztámadások elhárításához és az adatlopások megelőzéséhez a lehető legszélesebb iparági összefogásra lenne szükség.

A vezérigazgató a Vlagyimir Putyin orosz államelnök által csütörtökön megnyitott háromnapos szentpétervári üzleti fórumon hallgatóságát a Huawei Technologies oroszországi és régiós beruházási terveiről is tájékoztatta. A Huawei 2009 óta látja el magyarországi Európai Ellátó Központjában (ESC) összeszerelt termékeivel a teljes európai térséget, valamint az észak-afrikai és a közel-keleti országokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom