Connect with us

technokrata

Égbe szállt az év projektje

Dotkom

Égbe szállt az év projektje

A Ricoh magán felhője megnyerte az ‘Év projektje’ díjat a Green IT Awards-on.

A Ricoh privát felhő infrastruktúrája Európában, melyet a Ricoh és az Infosys implementált, nyerte a rangos Green IT Awards 2012 fődíját. Az év Felhő/Virtualizációs projektje kategóriában. A projekt csapat egy skálázható, flexibilis és agilis IT platformot hozott létre a Ricoh Europe számára. Az infrastruktúra több, mint 1000 szerver nyugdíjazását teszi lehetővé az EMEA-n belül, így takarítva meg 16,8 tonna Co2 kibocsátást, ami 3350 autó kibocsátásának felel meg.

A Ricoh privát felhője annak a projektnek a része, melynek keretein belül a vállalat központosítani igyekszik az összes európai leányvállalat IT infrastruktúráját, így hozva létre egy hatékonyabb IT környezetet.  A felhő lehetővé teszi, hogy a Ricoh alkalmazottai és ügyfelei Európában bármely eszközről biztonságosan hozzáférhessenek az adatokhoz és alkalmazásokhoz. A projekt nagyban hozzájárul a Ricoh környezeti stratégiájához, melynek célja, hogy 2050-ig 87,5%-al csökkentse energia kibocsátását.

A Green IT Awards egy elismert fórum, amely olyan kiemelkedő termékeket, gyártókat és projekteket díjaz, amelyek jelentősen hozzájárulnak az IT iparág környezeti teljesítményének javításához. Az elbírálási kritériumok között szerepel többek között az eredetiség és innováció mértéke a zöld megoldásokban és a pozitív fenntarthatósági hatás a vállalatra, a beszállítókra és az ügyfelekre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom