Connect with us

technokrata

A kényelem és praktikum miatt szeretik az ügyfelek a taxis e-számlákat

img_taxi[1]

Dotkom

A kényelem és praktikum miatt szeretik az ügyfelek a taxis e-számlákat

A NetLock Kft. elektronikus számlázási megoldását választotta a Rádió Tele5 Taxi Holding Kft., amely az utóbbi években tudatosan építi be működésébe a legmodernebb és az ügyfelek igényeit a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgáló technológiákat.

Az elektronikus számlázás bevezetése a taxi társaság legfrissebb újítása. A vállalat többek között azért döntött a NetLock elektronikus számlázási megoldásának bevezetése mellett, mert így gyorsabb és pontosabb az elkészült bizonylatok érkeztetése. A rendszer az elektronikus számlák kiállítása mellett az e-számlák és a papíralapú számlák másodpéldányainak hiteles elektronikus megőrzéséről és archiválásáról is gondoskodik.

A Rádió Tele5 Taxi az e-számla rendszer bevezetése mellett számos ponton törekszik működésének modernizálására. Másfél éve csatlakozott a Mobil fizetést kínáló szolgáltatók köréhez, elindította taxi rendelő okostelefon alkalmazását, valamint főként üzleti partnerek részére e-taxicsekkes fizetési lehetőséget is biztosít. Fejlesztéseinek elismerésére jó példa, hogy a vállalat webes és okostelefonra készült E-taxi alkalmazásával első helyezést ért el az Invitel InnoMax versenyén, a 20-69 fős vállalatok kategóriájában. A harmadízben meghirdetett pályázaton, melynek tavaly a NetLock Kft. is díjazottja volt, azt igyekeznek bemutatni, hogy a technikai fejlesztések, az infokommunikáció legjobb szolgáltatásai és alkalmazásai hogyan támogatják az előremutató gondolkodást, hogyan járulnak hozzá ahhoz, hogy a munkatársak ötleteik megvalósítására, érdemi munkájukra koncentrálhassanak. Az RT5 Taxi Holding Kft. júniusban elnyerte a Magyar Telekom által kiírt DELFIN díjat is (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért), a „megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében” kategóriában. Ezzel a díjjal elismerték a cég a CO2 lábnyomának csökkentésért tett törekvéseit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp