Connect with us

technokrata

Jövőre már az Air France-KLM egyes járatain is lehet internetezni

Dotkom

Jövőre már az Air France-KLM egyes járatain is lehet internetezni

Internetes hozzáférést biztosít a jövő év elejétől az Air France-KLM hosszú távú, azaz tengerentúli járatain.

A kísérleti jelleggel bevezetendő fedélzeti csatlakozási programmal az utasok e-mailezhetnek és élő műsorokat is nézhetnek – jelentette be hétfőn a francia-holland csoport.

A két légitársaság 2013 februárjától kilenc hónapon át teszteli az új szolgáltatást két Boeing 777-300-as repülőgépén. A tesztüzem során az utasok a wifi kapcsolattal rendelkező okostelefon, laptop vagy táblagép segítségével egy fix összegért csatlakozhatnak rögzített sávszélességen az internethez, és a mobiltelefonjuk segítségével sms-t, vagy elektronikus üzeneteket küldhetnek, bármelyik osztályon. A szolgáltatások egy köre ingyenes lesz, például a legfrissebb hírek, tévécsatornák, a repülőtársaságra és az úticélra vonatkozó információk.

“A folyamatos internetkapcsolat ma már az ügyfeleink napi életstílusának részét képezi. A tesztek jelentik az első lépést az Air France és a KLM hosszú távú stratégiája keretében ahhoz, hogy internet-csatlakozást biztosítsunk a hosszú távú járatainkon” – fogalmazott Christian Herzog, az Air France KLM marketing vezérigazgató-helyettese. A fedélzeti csatlakozási programot már a Lufthansa, a Turkish Airlines és az Emirates légitársaság is tesztelte. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin