Connect with us

A Google felvásárolta a Quick Office-t

quickoffice

Dotkom

A Google felvásárolta a Quick Office-t

A Mountain View-i vállalat örömmel jelentette, hogy sikerült megvásárolnia a QuickOffice-t, ezzel pedig bátran szembe mehet a Microsoft Office-szal.

„Örömmel jelentjük be, hogy felvásároltuk a Quickoffice-t, mely az irodai szoftverek egyik piacvezető megoldása.” – írta Alan Warren, a Google műszaki igazgatója. Rendkívül érdekes, ahogy a Google egymás után vásárolja fel a kisebb-nagyobb cégeket, mint ahogy a Motorolával is tette, így egyre inkább megáll a saját lábán a vállalat. Az eleinte csak keresőmotorral üzerkedő cég ma már számos műfajban tevékenykedik, így van már sajátmárkás telefonja, saját mobil operációs rendszere, videómegosztó portálja, közösségi oldala, levelező rendszere, készül a táblagépe és most már van mobil irodai megoldása is, melyet be tud integrálni a Google Apps platformba, vagyis a Google Docs-ba. Hogy mennyit fizetnek érte, azt még tudni pontosan,. A QuickOffice az egyik legnépszerűbb irodai szoftvercsomag Androidon és iOS-en is.

A Facebook is igyekszik a Google nyomában járni, állítólag saját okostelefont fejleszt (a HTC-vel), felvásárolná az Opera böngészőt és az Instagrammal is vannak terveik. Nem is árt, ha van eladható produktumuk, ugyanis a részvényei ára már 26 dollár alatt van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom