Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Google felvásárolta a Quick Office-t

Dotkom

A Google felvásárolta a Quick Office-t

A Mountain View-i vállalat örömmel jelentette, hogy sikerült megvásárolnia a QuickOffice-t, ezzel pedig bátran szembe mehet a Microsoft Office-szal.

„Örömmel jelentjük be, hogy felvásároltuk a Quickoffice-t, mely az irodai szoftverek egyik piacvezető megoldása.” – írta Alan Warren, a Google műszaki igazgatója. Rendkívül érdekes, ahogy a Google egymás után vásárolja fel a kisebb-nagyobb cégeket, mint ahogy a Motorolával is tette, így egyre inkább megáll a saját lábán a vállalat. Az eleinte csak keresőmotorral üzerkedő cég ma már számos műfajban tevékenykedik, így van már sajátmárkás telefonja, saját mobil operációs rendszere, videómegosztó portálja, közösségi oldala, levelező rendszere, készül a táblagépe és most már van mobil irodai megoldása is, melyet be tud integrálni a Google Apps platformba, vagyis a Google Docs-ba. Hogy mennyit fizetnek érte, azt még tudni pontosan,. A QuickOffice az egyik legnépszerűbb irodai szoftvercsomag Androidon és iOS-en is.

A Facebook is igyekszik a Google nyomában járni, állítólag saját okostelefont fejleszt (a HTC-vel), felvásárolná az Opera böngészőt és az Instagrammal is vannak terveik. Nem is árt, ha van eladható produktumuk, ugyanis a részvényei ára már 26 dollár alatt van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés