Connect with us

Energiamenedzselés okosan

schneider

Dotkom

Energiamenedzselés okosan

A Schneider Electric megoldásával végre a lekvár teheti el a nagymamát.

A Schneider Electric bejelentette a StruxureWare Power Monitoring 7.0 szoftver megjelenését, amely egy nyílt, együttműködésre képes és méretezhető szoftvercsomag az energiamenedzsment feladatainak ellátásához. A méltán híres PowerLogic ION Enterprise szoftverből kifejlesztett StruxureWare Power Monitoring az energiaellátáshoz kapcsolódó körülmények valós idejű nyomon követésével segít a felhasználóknak a hatékonyság fokozásában, az energiaellátás megbízhatóságának és rendelkezésre állásának fejlesztésében, illetve az elektromos eszközök teljesítményének lehető legnagyobbra növelésében.

A StruxureWare Power Monitoring szoftver web-alapú ügyfélfelülete egyszerű hozzáférést biztosít az áramellátó rendszerrel kapcsolatos információkhoz a kezdő és tapasztalt felhasználók számára egyaránt. A felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, tekinthetik át, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az energiafelhasználással és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat. Az energiafogyasztás mellett a szoftver a Power Monitoring adatbázisból származó más adatok lebilincselő megjelenítésére is képes, így a létesítményvezetők akár széles közönség számára is láthatóvá tehetik az információkat a kívánt helyen, időben és módon. A gyakran használt valós idejű értékek, riasztási nézetek és jelentések számára létrehozott számos új könyvtárral a StruxureWare Power Monitoring szoftver rendkívüli mértékben lerövidíti a tervezési időt.

A StruxureWare Power Monitoring minden energiafigyelési és energiahatékonysági stratégia kulcsfontosságú összetevője. Biztosítja a lehető leghatékonyabb energiamenedzsmenthez szükséges adatokat a tanácsteremtől a gyártócsarnokig.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom