Connect with us

technokrata

Energiamenedzselés okosan

schneider

Dotkom

Energiamenedzselés okosan

A Schneider Electric megoldásával végre a lekvár teheti el a nagymamát.

A Schneider Electric bejelentette a StruxureWare Power Monitoring 7.0 szoftver megjelenését, amely egy nyílt, együttműködésre képes és méretezhető szoftvercsomag az energiamenedzsment feladatainak ellátásához. A méltán híres PowerLogic ION Enterprise szoftverből kifejlesztett StruxureWare Power Monitoring az energiaellátáshoz kapcsolódó körülmények valós idejű nyomon követésével segít a felhasználóknak a hatékonyság fokozásában, az energiaellátás megbízhatóságának és rendelkezésre állásának fejlesztésében, illetve az elektromos eszközök teljesítményének lehető legnagyobbra növelésében.

A StruxureWare Power Monitoring szoftver web-alapú ügyfélfelülete egyszerű hozzáférést biztosít az áramellátó rendszerrel kapcsolatos információkhoz a kezdő és tapasztalt felhasználók számára egyaránt. A felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, tekinthetik át, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az energiafelhasználással és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat. Az energiafogyasztás mellett a szoftver a Power Monitoring adatbázisból származó más adatok lebilincselő megjelenítésére is képes, így a létesítményvezetők akár széles közönség számára is láthatóvá tehetik az információkat a kívánt helyen, időben és módon. A gyakran használt valós idejű értékek, riasztási nézetek és jelentések számára létrehozott számos új könyvtárral a StruxureWare Power Monitoring szoftver rendkívüli mértékben lerövidíti a tervezési időt.

A StruxureWare Power Monitoring minden energiafigyelési és energiahatékonysági stratégia kulcsfontosságú összetevője. Biztosítja a lehető leghatékonyabb energiamenedzsmenthez szükséges adatokat a tanácsteremtől a gyártócsarnokig.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák