Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone-ra költözik a vállalatirányítás

Dotkom

iPhone-ra költözik a vállalatirányítás

Nagykereskedések számára kidolgozott mobiltelefonos applikációkat vezet be a magyar piacra az SPS Média Kft.

Az egyelőre versenytárs nélküli  appok  segítségével a kereskedők mindig “kézben tarthatják” az üzletüket.  A most debütáló e-Link Mobile és e-Link VIP S gyorsasága versenyelőnyt biztosít a nagykereskedőknek és partnereiknek egyaránt, ami az árverseny sújtotta kereskedelmi szektorban versenyző cégeknek jelent megoldást legfontosabb üzleti problémáikra. Az alkalmazások felhasználói köre iparágfüggetlen,  országszerte 500-600 nagykereskedés több ezer partnerét kiszolgálhatja.

Tóth Géza, a mobil alkalmazásokat kidolgozó, szoftverfejlesztő SPS Media Kft. ügyvezetője  a  bemutatón elmondta: Az egyre romló külső körülmények k özött az boldogul jobban, aki előnyre tesz szert versenytársaihoz képest. Az értékesítési kényszer számos cég értékesítési rendszerének teljes átalakítását és az elektronikus értékesítési felületek kialakítását követeli meg. A bemutatott fejlesztések szükségességét valós üzleti igény hozta létre, és máris számos milliárdos forgalmú nagykereskedő cég jelezte érdeklődését a bevezetése iránt.

A felfokozott érdeklődés érthető, hiszen a válság sújtotta magyar piacon további árversennyel nem érhető el üzleti előny, így a nagykereskedő cégek is inkább a  jobb ügyfélkiszolgálástól remélik kiskereskedő partneerik megőrzését, a rendelési szint fenntartását. 2012 első két hónapjában 1113 milliárd forint értékű forgalom realizálódott az országos kiskereskedelmi üzlethálózatban, valamint a csomagküldő és internetes kiskereskedelemben a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján. Ez némileg elmarad az egy évvel korábbiakhoz képest.

Az  e-Link Mo bile létrehozásának  ötletét az adta, hogy a kiskereskedések nagy részében nincs megfelelő infrastruktúra a nagykereskedésekkel való aktív, elektronikus kapcsolattartásra, ez pedig jelentősen lassítja az üzletmenetet. Az e-Link Mobile androidos telefonra fejlesztett alkalmazás letöltésével a kiskereskedő partnerek azonnal láthatják a nagykereskedések friss termékeit, az akciókat, promóciókat, készletinformációkat. A valós idejű értékesítési adatokat látva növelhető az árrés, könnyebben lehet tervezni, a rendszer kényelmes használata növeli a kiskereskedő partnerek lojalitását. Külön előny, hogy valós idejű kontrolling alkalmazható az e-Link Mobile segítségével.

A menedzserek üzleti információéhségének csillapítására dolgozták ki az iPhone-ra optimalizált e-Link VIP S-t, azaz a Vezetői Információs Pultot, mely azonnal az üzleti valósághoz köt minden cégvezetőt, logisztikai, kereskedelmi vagy pénzügyi vezetőt, irodá n kívül is. Egyetlen gombnyomásra átláthatóvá válik a vállalkozás okostelefonról, a legfontosabb értékesítési mutatók vizualizálásával. A valós idejű vevői kintlévőség,  készletforgási sebesség akár egy folyó tárgyalás közben is döntési támpont lehet a cégvezetés számára. Az adatok elemezhetőek földrajzilag, összehasonlíthatóak időarányosan, illetve bármilyen más szempont előhívható- elősegítve ezzel a cég működésének átláthatóságát.

Az applikációk ünnepélyes bemutatkozásán az Oracle a legújabb fejlesztési trendekről, a Vodafone SOHO üzletága  kiskereskedő egyéni vállalkozók, mikrovállalkozások üzleti igényeire kifejlesztett  előfizetéseit mutatta be.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés