Connect with us

technokrata

Spéci telekom csomag éttermeknek és kocsmáknak

98478571_retus

Dotkom

Spéci telekom csomag éttermeknek és kocsmáknak

Új, a vendéglátóhelyeken teljes körű szórakozást nyújtó csomagot vezetett be április végtől üzleti ügyfeleinek a Telekom. A vendégváró csomag IPTV-ét, vezeték nélküli internetet, valamint SMS-szolgáltatást foglal magában, amely hármassal a vállalkozás még sikeresebb lehet, mindezt anélkül, hogy költséges beruházásokra kellene rászánni magát.

A Telekom kifejezetten a vendéglátással foglalkozó vállalkozók speciális igényeihez igazodva alkotta meg az IPTV, vezeték nélküli internet, valamint SMS-szolgáltatást is magában foglaló csomagját, a Vendégváró csomagot. Az IPTV a tévézés új dimenzióját nyújthatja, hiszen vonzóbb lesz nyáron az üzemeltetett hely a TV-műsorok vetítésével, ahol a vendégek örömmel fogadják és töltenek ott még több időt, ha kiváló minőségben nézhetik a foci-EB vagy olimpiai selejtezők, döntők közvetítéseit. Ha a vendéglátó helység olyan méretű, hogy több TV készülékre is szükség van, egy előfizetésen belül, a havi díjon felüli pár száz forinttért 2. és 3. vevőegységet (Set-Top-Box) is igénybe lehet venni.

Mindezt kiegészíti egy olyan lehetőség is, hogy amennyiben régi, már elavult készülékkel rendelkezik az üzlet, a meglévő TV akár 0 Ft kezdőrészlettel, kamatmentes részletre lecserélhető új, nagy felbontású, például Samsung LED készülékre, akár kamatmentes részletre.

A csomag másik fontos összetevője a WiFi kapcsolat biztosítása. A vendégek nagy része nem akar még rövid időre sem elszakadni az internettől, vagy azért mert a munkájához szükséges, vagy azért, mert éppen egy kávé, vagy egy kellemes ital mellett van ideje átböngészni a híreket, közösségi portálokat. A Vendégváró csomagban a szélessávú internethez ajándék WLAN router jár, amellyel megosztható az internet a vendégek között. Annak a vendégnek, aki igényli a szolgáltatást, mindössze egyetlen, alapdíjas SMS-t kell küldeni a belépéshez szükséges jelszóért, amelyet egy automatikus válasz SMS-ben bocsát a rendelkezésére. A WiFi elérést biztosító routert a Telekom munkatársai díjmentesen telepítik.

A csomag része emellett a vezetékes telefon is, ráadásul szinte a teljes csomag havi díja lebeszélhető belföldi vezetékes irányba.

A Vendégváró csomag igazi újdonsága azonban az, hogy minden eddiginél egyszerűbben, olcsóbban és hatékonyabban reklámozhatja az üzlet akcióit, programjait. A csomag része 0 FT-ért a Virtualoso SMS szolgáltatás, amellyel egyetlen gombnyomással több száz vendégnek küldhető SMS az aznapi menüről, akciós italkínálatról, vagy izgalmas tévés sportközvetítésekről. Az elküldött SMS díja kedvező, és 100 kiküldött SMS már egyetlen betérő vendég fogyasztásából is megtérül.

A Vendégváró csomag részleteiről, illetve a teljes TV készülék kínálatról bővebb tájékoztatás az uzletitelekom,hu  weboldalon olvasható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd