Connect with us

technokrata

Válasszuk le az internetet a szénről, bújjon ki a nap a felhők mögül

felho greenpeace

Dotkom

Válasszuk le az internetet a szénről, bújjon ki a nap a felhők mögül

A Greenpeace akciójában 200.000 aláíróval szeretné rávenni a felhőben jártas nagyvállalatokat, hogy térjenek át a zöld energiára.

Az óriási adatközpontok, amelyek képek, levelek, zenék és videók özönét tárolják és továbbítják örömünkre, mára a világ egyik leggyorsabban növekvő új energiaigényének forrásává váltak. A szén elégetéséből fakadóan minden egyes nap több ezer tonnányi légzéskárosító, éghajlatpusztító szennyező anyag kerül a levegőbe azért, hogy az internet tovább éljen.
De van remény! A technológiai ipart néhány nagy cég vezeti, akik lemondhatnak a szénfüggőségről. Hála a támogatásotoknak, a Greenpeace kampányának hatására a Facebook már így is tett. Most pedig egy új kampányt indítunk, hogy rávegyük a váltásra a Microsoftot, az Amazont és az Apple-t – három céget a világ legnagyobb adatközpont-tulajdonosai közül. Segíthetsz nekünk, légy te is egyike annak a 200 000 embernek, akiktől a következő napokban üzenetet kapnak. Kattints ide, és egy rövid levélben kérd meg a Microsoft, az Amazon és az Apple vezetőit, hogy szokjanak le a szénről.

Az Apple, a Microsoft és az Amazon mind légzéskárosító és éghajlatromboló szénenergiával működtetik a „felhőt”, amely a leveleidet, fotóidat, zenéidet és videóidat tárolja. Cselekedj most és mondd meg ezeknek az óriási cégeknek, hogy tisztítsák meg a felhőt!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd