Connect with us

technokrata

Válasszuk le az internetet a szénről, bújjon ki a nap a felhők mögül

felho greenpeace

Dotkom

Válasszuk le az internetet a szénről, bújjon ki a nap a felhők mögül

A Greenpeace akciójában 200.000 aláíróval szeretné rávenni a felhőben jártas nagyvállalatokat, hogy térjenek át a zöld energiára.

Az óriási adatközpontok, amelyek képek, levelek, zenék és videók özönét tárolják és továbbítják örömünkre, mára a világ egyik leggyorsabban növekvő új energiaigényének forrásává váltak. A szén elégetéséből fakadóan minden egyes nap több ezer tonnányi légzéskárosító, éghajlatpusztító szennyező anyag kerül a levegőbe azért, hogy az internet tovább éljen.
De van remény! A technológiai ipart néhány nagy cég vezeti, akik lemondhatnak a szénfüggőségről. Hála a támogatásotoknak, a Greenpeace kampányának hatására a Facebook már így is tett. Most pedig egy új kampányt indítunk, hogy rávegyük a váltásra a Microsoftot, az Amazont és az Apple-t – három céget a világ legnagyobb adatközpont-tulajdonosai közül. Segíthetsz nekünk, légy te is egyike annak a 200 000 embernek, akiktől a következő napokban üzenetet kapnak. Kattints ide, és egy rövid levélben kérd meg a Microsoft, az Amazon és az Apple vezetőit, hogy szokjanak le a szénről.

Az Apple, a Microsoft és az Amazon mind légzéskárosító és éghajlatromboló szénenergiával működtetik a „felhőt”, amely a leveleidet, fotóidat, zenéidet és videóidat tárolja. Cselekedj most és mondd meg ezeknek az óriási cégeknek, hogy tisztítsák meg a felhőt!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek