Connect with us

technokrata

Új főnök a Canon élén

canon logo

Dotkom

Új főnök a Canon élén

A Canon bejelentette, hogy Rokus van Iperent nevezte ki a Canon európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) elnök-vezérigazgatójává, aki így a cég első európai vezetője lesz az EMEA régióban.

A pozíciót korábban betöltő Ryoichi Bamba negyven a Canonnál és négy ebben a pozícióban eltöltött év után vonul nyugdíjba. A Van Iperen által átvett szervezet képalkotó megoldásokat és szolgáltatásokat biztosít vásárlók millióinak, üzleti felhasználóknak és egészségügyi ügyfeleknek az egész EMEA régióban. A Canon Europe mindezek mellett a Canon Inc. összesített bevételeinek legnagyobb részét adja. Van Iperen az Océ N. V. elnök-vezérigazgatói pozíciójából érkezik a Canon Csoportba, amelyet 1999 óta töltött be, egészen a 2010 márciusában történt Canon felvásárlásig.

„Megtiszteltetés számomra, hogy az első európai lehetek, akit megbíztak a Canon EMEA régiójának vezetésével” – mondta Rokus van Iperen, a Canon európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) elnök-vezérigazgatója. „Mindig is tiszteltem a Canont a világszínvonalú innovációiért és a kiváló üzleti teljesítménye miatt. Miután az elmúlt években szorosan együtt dolgoztam a Canonnal, érdeklődéssel tekintek a jövőbe, amelyben kiemelt szerepet kap a Canon és az Océ összeolvadása az EMEA régióban, valamint a Canon üzleti növekedésének folytatása az egész régióban.”

Van Iperen 1978-ban csatlakozott az Océhoz. Miután számos munkakört betöltött a kutatás-fejlesztési osztályon, 1989-ben a nyomtatórendszerek üzletágáért lett felelős. 1992-től az Océ-Belgium N. V. ügyvezetője lett egészen addig, amíg 1995-ben az Océ N.V igazgatótanácsának tagja lett. Van Iperen kiemelkedő eredményei közé tartozott a Siemens Nixdorf nyomtatási osztályának felvásárlása és integrálása az Océ szervezetébe. A holland szakember az eindhoveni műszaki egyetemen végzett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd