Connect with us

technokrata

Marika néni, hol a szerződés? Hát a felhőben!

marikaneni

Dotkom

Marika néni, hol a szerződés? Hát a felhőben!

A felhő-alapú dokumentumkezelés átalakítja azt a napi rutint, mellyel sokszor órák telnek el egy-egy mappa, illetve szerződés megkeresésével.

Tudjuk nagyon jól, hogy sokszor a régi, jól bevált, megbízható munkatársakat a legnehezebb rávenni a változásokra: a rutin-szerű munkafolyamatok felülírása bizony tíz, húsz év után bizony komoly feladat mind a cégvezetés, mind a munkavállaló részére. A felhőszolgáltatásokra való átállással azonban a bele fektetett energia nem évek, hanem hónapok alatt megtérül: az egyes dokumentumok keresésére, átnyálazására fordított idő egyrészről a töredékére csökken, másrészről ezek bármikor, bárhonnan megtehetők időtől és helytől függetlenül.

Ugyanis a felhőnek köszönhetően immáron nem lesz szükség papír-alapú nyilvántartásra arról, hogy hol tartjuk nyilván annak a nyilvántartását, hogy a céges szerződések évek szerinti bontása melyik szobában és polcon találhatók. Miután valamennyi dokumentum tárolása elektronikusan is megtörténik, így ezek papír-alapú verzióihoz az esetek 95%-ában egyáltalán nem szükséges a fizikai hozzáférés: pár kattintás kérdése és máris megnyílik a kért szerződés, sablon számítógépünk, mobiltelefonunkon, vagy otthon a táblagépünkön anélkül, hogy annak a keresésével komoly percek, órák teltek volna el a kollegák részéről.

Amellett, hogy felhő-alapon a céges dokumentumokhoz a promt hozzáférés is egyszerűsödik, azok továbbítása, illetve hozzáférhetősége is megfelelőképpen korlátozható, melynek köszönhetően percről percre automatikus nyilvántartást kaphatunk arról, hogy egyes dokumentumokon ki, mikor és mennyit dolgozott, mikor és milyen módosítások történtek benne, a csoportos munkavégzést egy újabb szintre emelve.

Kipróbálnád? Itt az alkalom!

A GTS Hungary a Felhasználó által megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át. A Felhasználó emellett hozzájárul, hogy a GTS felhasználja az adatait további marketing tevékenységei során.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd