Connect with us

technokrata

Mese készül a dühös madarakról

angry-birds-cheats-and-tips-screenshot

Dotkom

Mese készül a dühös madarakról

Animációs rövidfilmsorozat készül a világszerte népszerű Angry Birds-játékból – jelentette be a telefonos játékot alkotó finn Rovio cég animációs főnöke Cannes-ban.

Az okostelefonokon futtatható játék szereplőivel 52 rövid epizódot készítenek, amelyet “minden lehetséges platformon” forgalmazni kívánnak – számolt be a finn vállalat tervéről a BBC online hírszolgáltató. Az Angry Birds (Dühös Madarak) ügyességi játék, amelyben katapultból kilőtt gömbölyű madarakkal kell kilőni a malacokat.

“Örömmel jelentem be, hogy idén útjára indítunk egy hetente jelentkező rövid epizódokból álló animációs sorozatot” – közölte Nick Dorra, a Rovio animációs részlegének vezetője, aki médiakonferencián vett részt Cannes-ban. Tájékoztatása szerint egyfelől a játék meglévő rajongóinak szeretnének még többet nyújtani, és továbbra is fenntartani érdeklődésüket, másfelől olyan új közönségre is számítanak, amelyik még nem játszik telefonos játékokat.

A finn cég tavaly októberben árulta el, hogy rövidfilmekből álló videosorozaton dolgozik. Nick Dorra arról is beszélt, hogy a játék filmes változata, amelyről ugyancsak 2011-ben röppent fel az első hír, 2015-ben kerülhet forgalomba. A Rovio tavaly vásárolt Helsinkiben egy animációs filmstúdiót, ahol a játékokon kívüli projekteken dolgoznak. Dorra szerint ez jelenti a cég jövőjét. “Az AngryBirds nem csak játék. Az elkövetkezőkben egyre kevesebb lesz benne a csúzlizásból, és mind több a szereplők kalandjaiból, sokféle és sok formában megjelenő játékból” – idézte a szakembert a bbc.co.uk.

Az Angry Birds-játékot már több mint 700 milliószor töltötték le különféle platformokra, a közelmúltban bemutatott, űrben játszódó új verzió, az Angry Birds Space pedig a világ közel száz, telefonos alkalmazásokat forgalmazó botjában az első számú kedvenc. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd