Connect with us

technokrata

Még egy szolgáltató ad ingyen 5-öst tárhelyből

google_drive

Dotkom

Még egy szolgáltató ad ingyen 5-öst tárhelyből

Ezúttal a Google lesz olyan nagylelkű, hogy mindenkinek ad 5 GB ingyen felhőt a Google Drive-on keresztül. Már ha bejelentik.

Ha összeadjuk az összes szolgáltató ingyenes tárhelyeit, akkor lassan összejön egy kisebb hordozható merevlemez kapacitása, a Google Drive pedig egy picit megint hozzá fog tenni a méretnövekedéshez. Persze ez kevésbé olyan nagylelkű, mint a Microsoft SkyDrive-ja, mely alapból 25 GB-ot ad, vagy a Box ingyen 50 GB-jához képest, melyet minden adnroidos felhasználónak ígér, de egy Dropbox-szal vagy egy iCloud-dal teljesen egyenértékű az ajándék, így egyáltalán nem kell lenézni a dolgot. Felhőbe menni manapság divat, tök jó, hogy minden eszközünkön elérjük ugyanazokat az adatokat (számítógép, smartphone, tablet), hallgathatjuk telefonunkon a Google Drive-ba feltöltött zenéinket, nézhetjük dokumentumainkat és rendezgethetjük őket kliens-alapon vagy a webes felületen keresztül, ráadásul tök ingyen (de semmi sincs ingyen). Csupán egy apróság: a Google Drive még nem is debütált, hanem a Talkandroid.com szerzett screenshot-ot róla, de nem kell sokáig várni a bemutatóra sem. Állítólag a hónap közepén fogják bemutatni a Google szakemberei a Drive-ot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd