Connect with us

technokrata

“Elküldtem emailen. A metrón vagyok, most olvasom”

metro

Dotkom

“Elküldtem emailen. A metrón vagyok, most olvasom”

Központi email, naptár, webszerver, vállalatirányítási rendszer egy helyen. Ez a felhő.

A felhőszolgáltatások olyanok, mint a Gmail, Google Calendar és Google Docs: mindig, mindenhonnan elérhetővé varázsolják céges adatainkat, emailjeinket, dokumentumainkat, csak azokat nem a mindenki által használt, nyilvános, hirdetésekkel teletűzdelt platformon, hanem egy professzionális felületen keresztül kínálják, igen csekély havidíjért cserébe.

Annak előnyeit, hogy mindenki, mindenhonnan elérhetik a céges dokumentumokat, naptárat, levelezést, egyéb szolgáltatásokat, talán nem kell ecsetelni: nincs is annál idegesítőbb a XXI. században, mint amikor egy munkatárs arra hivatkozik, hogy nincsen bent az irodában, és nem fér hozzá a leveleihez, hogy elolvasson egy sürgős üzenetet. Egy középvállalatnál évente akár húsz-harminc potenciális ügyfél is elveszhet azért, mert éppen nem vette fel a telefont az ügyintéző, vagy egy sürgős ajánlatkérésre csak másnap tudott válaszolni a munkatárs, mert éppen nem volt számítógép előtt. A felhővel ennek vége.

A felhő ugyanis amellett, hogy mindig, mindent, mindenhonnan elérhetővé tesz, azért is jó, mert a levelek mindig utolérik a munkatársakat, akik azok prioritásától függően képesek azokra akár munkaidőn, vagy munkaidőben otthonról, vagy az autóból is reagálni a folyamatos üzletmenet érdekében. Mindezek mellett az egyes csatolmányok központilag tárolhatók, illetve a céges naptár segítségével az értekezletek és egyéb találkozók cégeken keresztüli menedzselése is minden eddiginél gyorsabban és hatékonyabban történhet. Mindezek mellett a céges vállalati információs rendszer szolgáltatásai a felhő-alapú szerverre ugyanúgy telepíthetők és tehetők bárhonnan, bármelyik jogosult munkatársnak hozzáférhetővé, mint a kommunikációs szolgáltatások, így az egyes ügyfélnyilvántartó, központi címjegyzék és/ vagy számlázási modulok is elérhetővé válhatnak távolról a munkatársak részére.

Kipróbálnád? Itt az alkalom!

A GTS Hungary a Felhasználó által megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át. A Felhasználó emellett hozzájárul, hogy a GTS felhasználja az adatait további marketing tevékenységei során.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle