Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bemutatta új, vállalati szegmensnek szánt megoldásait

Dotkom

A Dell bemutatta új, vállalati szegmensnek szánt megoldásait

A Dell az iparág egyik legnagyobb teljesítményű end-to-end infrastruktúra termékcsomagját alkotta meg.

A Dell bemutatta új vállalati szintű megoldásait, amelyek segítségével az üzletmenet sebessége tovább fokozható. Napjainkban a vállalatok gyakran szembesülnek azzal, hogy a gyorsan –és  gyakran kiszámíthatatlanul– változó végfelhasználói igények kiszolgálása csak gyorsan és rugalmasan változtatható end-to-end informatikai infrastruktúrával lehetséges. A Dell új, vállalati szintű end-to-end megoldásai ebben a környezetben állítanak fel új mércét: egyszerűsített menedzsment funkciók, és nagyobb teljesítmény garantálják az időtálló befektetést.

“Vásárlóink számára fontos a nagy teljesítményű infrastruktúra, amely gyorsabban hozzásegíti őket üzleti eredményeik eléréséhez. A ma bemutatott új kiszolgáló-infrastruktúra termékskála minden elemét –a szerverektől az adattárolókon át a hálózati megoldásokig– úgy alakítottuk ki, hogy integrált, ugyanakkor szabványos infrastruktúraként a második generációs beágyazott rendszermenedzsment-funkciókkal kiegészülve az iparág egyik legmegbízhatóbb és legkönnyebben menedzselhető együttesét alkossák.” –mondta Kovács Tamás, a Dell Magyarország Üzletág-igazgatója. “Stratégiai döntéseink, felhasználóközpontú fejlesztéseink és felvásárlásaink (Force10) eredménye a 12. generációs PowerEdge szerver és adattároló platform.”

 A Dell történelmének legnagyobb teljesítményű ugyanakkor legkönnyebben menedzselhető szerverei

A Dell bemutatta a 12. generációs kis helyigényű blade szerverek, valamint rack és torony kialakítású szerverek teljes palettáját, amelyeket az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazások futtatására optimalizáltak. A 12. generációs szerverek fejlesztésénél kulcsfontosságú szerepet töltött be egy négy kontinensre kiterjedő, 17 országot felölelő kutatás, amelynek során több, mint 7700 ügyféllel folytatott beszélgetés eredményeinek jegyében alakították ki a fejlesztések fő irányvonalait, amelyek következők:

• Gyorsabb adatelérés, gyorsabb döntéshozatal: A Dell Fluid Data Architektúra már közvetlenül a szerverhez illeszthető: a Dell Express Flash PCIe solid state meghajtókat tartalmaz, amelyek hot swap funkcióval bírnak. Így a rendszer akár 10,5-szer több Microsoft SQL Server tranzakció végrehajtására képes másodpercenként a hagyományos merevlemezes storage megoldásokhoz viszonyítva.  A Dell CacheCade gyorsítótár használatával pedig akár 28-szor gyorsabban hajtódnak végre az Oracle adatbázis lekérdezések.

• Továbbfejlesztett rendszermenedzsment funkciók: A szoftveres rendszermenedzsment-eszközök kelléktára második generációs integrált funkciókkal bővül, amelyek hatékonyabb telepítést, rendszerfrissítést és felügyeleti eszközöket nyújtanak az ügyfelek számára. Az új PowerEdge szerverek első telepítése új környezetben 85.5 százalékkal kevesebb munkaórát, valamint 86 százalékkal kevesebb manuális telepítési lépést igényel .

• Energiatakarékos üzemeltetés –az adatközpont “fellélegezhet”: A Dell történelme során már bizonyított az energiatakarékos adatközpontok világában. A Microsoft Binggel történő együttműködés csak egy a számos példa közül. A 12. generációs PowerEdge szerverek a “Dell fresh air” (a kiszolgáló aktív hűtési igényének minimalizálása) technológia segítségével akár 3,000,000$ (USD) éves megtakarítás érhető el az üzemeltetési költségek csökkenése által.

Egyszerű adat –és költségmenedzsment

A legújabb generációs EqualLogic PS sorozatú storage a nagysebességű hálózati kapcsolat, és a megnövelt tárolókapacitás előnyeit ötvözik, az előző generációs termékeknél is kisebb helyigény mellett.

•  EqualLogic PS6110 sorozatú storage—Ideális választás a a közepes méretű rendszerekhez, akár több virtuális vagy valós szerver mellé. Optikai (SFP+) és 10GbE (10GBASE-T) hálózati csatlakozással is rendelkeznek, ezáltal rugalmasan illeszthetők bármely kiszolgálói környezetbe. A kapacitás a rendelkezésre állás megszakítása nélkül rugalmasan skálázható 72 terabyte-tól (maximum/kötet) 1,2 petabyte-ig (maximum/csoport) az ügyfelek mindenkori igényeinek megfelelően

•  EqualLogic PS4110 sorozatú storage—A Dell belépő szintű megoldása a 10GbE környezetben működő storage-ok világában. A PS6110-hez hasonló tulajdonságokkal bír, kis –és középvállalatok számára, távoli elérésen alapuló irodai koncepció kiszolgálására is alkalmas. 36 terabyte-tól (maximum/kötet) 72 terabyte-ig (maximum/csoport) skálázható.

Virtualizált Hálózati Architektúra

A Dell Virtual Network Architecture (VNA) számos virtualizálási, automatizálási és adatközpont menedzsment funkció összehangolását teszi lehetővé a vállalati, kiszolgálói és tudományos környezetben. A Dell Virtualizált Hálózati Architektúra elemei 10GbE “Top-of-Rack” Ethernet környezetben illeszthetők egymáshoz. A Force10 Networks 6 hónapja történt felvásárlása óta a Dell jelentősen hozzájárult a cég termékeinek elterjesztéséhez, amelyek az elmúlt időszakban 40%-os növekedést produkálva (600 új ügyfél) immár a világ 80 országában elérhetők.

A 12. generációs Dell PowerEdge szerverek  a mai naptól rendelhetők. A Dell EqualLogic PS6110 és Dell EqualLogic PS4110 sorozatú storage-ek, illetve Dell Networking 10GbE megoldások már kaphatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés