Connect with us

technokrata

Újabb érintés nélküli fizetőeszköz a TakarékPontnál

tapasz

Dotkom

Újabb érintés nélküli fizetőeszköz a TakarékPontnál

A TakarékPont tovább bővítette MasterCard® PayPass™ termékeinek kínálatát a TaPassz elnevezésű fizetőeszközével.

A TaPassz bármilyen eszközre felragasztható mini bankkártya – akár személyes tárgyakra, például mobiltelefonra is – így mindig kéznél van. Az érintés nélküli technológián alapuló matrica könnyű és gyors fizetési alternatívát kínál, legyen szó gyorséttermekben, élelmiszerüzletekben, moziban, újságosnál vagy akár kávézókban, benzinkúton történő vásárlásról.

Biztonság és praktikum

A TaPassz rádiófrekvenciás kapcsolattal működik. Fizetéskor a TaPasszt a MasterCard PayPass leolvasó szimbólummal jelzett részéhez kell tartani. Ezt követően egy sípszó és a felvillanó lámpa jelzi, ha a TaPassz elfogadásra került és a tranzakció megtörtént. Az 5000 forint alatti vásárlási tételek PIN kód és aláírás nélkül fizethetők vele. (Külföldön ez az összeghatár eltérő lehet.) A kártya világszerte 37 ország 355 000 elfogadóhelyén, Magyarországon is több mint 1500, MasterCard PayPass logóval megjelölt helyszínen használható fizetésre, napi maximum 50 000 forintos vásárlási limittel.

A TaPassz a bevezető kampány során akciósan 990 Ft-ért igényelhető (a facebook/takarékpont oldalon, vagy személyesen a 420 fiókunk valamelyikében) az összes TakarékPont számlacsomaghoz meglévő, valamint új ügyfeleknek egyaránt. További információkat az érdeklődők alábbi linken találnak:

http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu/lakossag/szamlavezetes/bankkartyak/paypasstapassz.html

Közösségi nyereményjáték

A TaPassz népszerűsítésére a TakarékPont egy közösségi nyereményjátékot hirdet hivatalos Facebook oldalán 2012. március 23-tól egészen 2012. április 6-ig. A közösségi nyereményjáték résztvevőinek négy kérdésre kell válaszolniuk a TaPassz kampányfilmjeivel kapcsolatban, valamint egy szöveges kreatív feladatot megoldaniuk. A helyesen válaszolók kreatív pályázatai közül egy háromfős zsűri választja ki a hat nyertest, akik fejenként egy 25.000 Ft értékű Protest vásárlási utalványt kapnak. A játék további részleteiről az indulást követően az alábbi linken található bővebb felvilágosítás:

http://www.facebook.com/TakarekPontSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek