Connect with us

technokrata

Visszaél az UniCredit nevével a tavmunka.net

Vanuity-Forex-Scam

Dotkom

Visszaél az UniCredit nevével a tavmunka.net

Az UniCredit Bank tájékoztatja az érintetteket, hogy a http://tavmunka.net internetes oldalon megjelent hivatkozások a banknak az akcióhoz való bármiféle hozzájárulásáról félrevezetőek és minden alapot nélkülöznek.

A pénzintézet a közleményében hangsúlyozza: a bank elhatárolódik a bizalmat élvező UniCredit névvel visszaélő cégtől és annak módszereitől.

A tavmunka.net honlapot a Telecomex Internet és Információtechnológiai Kft. üzemelteti.  Sipos József, az UniCredit Bank kommunikációs igazgatója az MTI kérdésére elmondta: egy ügyfelük bejelentése alapján szereztek tudomást arról, hogy a tavmunka.net oldalon visszaélnek a bank nevével.

A bank a közleményhez mellékelte a kifogásolt hirdetést, amelyben az olvasható: “Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az UNICREDIT BANK jóvoltából a Távmunka.NET On-line munkaszervezési rendszerbe a regisztrációs határidő  2012. március 23-ra módosult”. A hirdetésben olvasható az is, hogy “az Unicredit Bank Akció keretében, 2 hónapos próbaidő felhasználással regisztrálhat Magyarország első és egyetlen 8 éve működő On-line távmunka rendszerébe!” Sipos József mondta: ezek egytől egyig félrevezető információk, felvették a kapcsolatot a céggel, és a hirdetés megváltoztatását kérték. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek