Connect with us

technokrata

SAP szerver a Fujitsutól

Fujitsu_Primergy_SAP_HANA19

Dotkom

SAP szerver a Fujitsutól

Az új célgép a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé teszi az SAP HANA platform előnyeit.

A Fujitsu bemutatta a világ első, teljes körűen tanúsított, üzemkész célgépét az SAP HANA™-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz. Ez a lépés is bizonyítja a Fujitsu elkötelezettségét a nagy teljesítményű memóriaalapú technológia széles körű elterjesztése és a gyorsabb vállalati döntéshozatal támogatása mellett.

A vállalatok mérettől függetlenül küzdenek a Big Data kihívásaival és a tranzakciós üzleti adatok mennyiségének folyamatos növekedésével. A Fujitsu SAP által tanúsított célgépe felgyorsítja az információszerzést és a döntéshozást. A memóriaalapú technológia a hagyományos lemezes adatbázisoknál gyorsabban elemzi és értelmezi a nagy adattömeget.

Üzleti előnyök

Az új célgéppel a Fujitsu megfizethető áron biztosítja az SAP HANA előnyeit. Az SAP HANA-val támogatott SAP Business One analitikai megoldáshoz készült dedikált célgép új szemléletet honosít meg és segít a vállalatoknak intelligens módon eligazodni a Big Data dzsungelében.

Az SAP Business One alkalmazást futtató kis-, közép- és nagyvállalatoknak készült infrastruktúra-megoldás támogatja az egyre nagyobb tömegű és egyre több forrásból származó adatok kezelését, konszolidálását és hasznosítását.

A Fujitsu hibatűrő PRIMERGY TX300 S6 toronyszerver-technológiájára épülő célgép a legújabb a Fujitsu SAP HANA-hoz kidolgozott megoldásai közül, amely tovább erősíti a Fujitsu stratégiai SAP HANA-partnerként szerzett pozícióját:

  • A Fujitsu tavaly júniusban jelent meg SAP által tanúsított platformkonfigurációjával az SAP HANA futtatásához
  • Tavaly szeptemberben indította el SAP HANA-t támogató globális demóközpontját
    • Novemberben a Fujitsu az elsők között szerzett tanúsítást SAP HANA-t futtató többnode-os környezetekhez

Kulcsrakész működés

Az üzemkészen szállított SUSE Linux-alapú Fujitsu célgép kompakt, előkonfigurált megoldás, amely előtelepítve tartalmazza az SAP HANA-val támogatott SAP Business One analitikai alkalmazást. A Fujitsu gyára belső folyamatai (pl. rendszerbeállítás) optimalizálásával garantálja, hogy az ügyfelek gyorsan, zavarmentesen és kifogástalan minőségben vezethessék be környezetükben az SAP HANA-t.

A részletekre fordított aprólékos figyelemnek köszönhetően a kisebb vállalatoknak nem kell külső informatikusokat bevonniuk a komplex és speciális rendszerintegráció lebonyolításába az SAP HANA-alapú SAP Business One éles indulásakor. A szerveralapú célgép kis mérete folytán elfér a szerverszobában, de adatközponti rackbe is könnyen becsúsztatható.

A kizárólag az SAP Business One-t viszontértékesítő SAP partnerektől megvásárolható Fujitsu célgép jól kiegészíti a kimondottan kisvállalati és fiókirodai felhasználásra készült SAP Business One-t. A célgép replikálja az adatokat az analitikai jelentéskészítéshez és új funkciókat is biztosít a memórialapú számítástechnika sebességével: pl. nagyvállalati keresést, interaktív elemzést és jelentéskészítést, új dashboardokat és tetszőleges típusú adatforrások használatának lehetőségét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek