Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP szerver a Fujitsutól

Dotkom

SAP szerver a Fujitsutól

Az új célgép a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé teszi az SAP HANA platform előnyeit.

A Fujitsu bemutatta a világ első, teljes körűen tanúsított, üzemkész célgépét az SAP HANA™-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz. Ez a lépés is bizonyítja a Fujitsu elkötelezettségét a nagy teljesítményű memóriaalapú technológia széles körű elterjesztése és a gyorsabb vállalati döntéshozatal támogatása mellett.

A vállalatok mérettől függetlenül küzdenek a Big Data kihívásaival és a tranzakciós üzleti adatok mennyiségének folyamatos növekedésével. A Fujitsu SAP által tanúsított célgépe felgyorsítja az információszerzést és a döntéshozást. A memóriaalapú technológia a hagyományos lemezes adatbázisoknál gyorsabban elemzi és értelmezi a nagy adattömeget.

Üzleti előnyök

Az új célgéppel a Fujitsu megfizethető áron biztosítja az SAP HANA előnyeit. Az SAP HANA-val támogatott SAP Business One analitikai megoldáshoz készült dedikált célgép új szemléletet honosít meg és segít a vállalatoknak intelligens módon eligazodni a Big Data dzsungelében.

Az SAP Business One alkalmazást futtató kis-, közép- és nagyvállalatoknak készült infrastruktúra-megoldás támogatja az egyre nagyobb tömegű és egyre több forrásból származó adatok kezelését, konszolidálását és hasznosítását.

A Fujitsu hibatűrő PRIMERGY TX300 S6 toronyszerver-technológiájára épülő célgép a legújabb a Fujitsu SAP HANA-hoz kidolgozott megoldásai közül, amely tovább erősíti a Fujitsu stratégiai SAP HANA-partnerként szerzett pozícióját:

  • A Fujitsu tavaly júniusban jelent meg SAP által tanúsított platformkonfigurációjával az SAP HANA futtatásához
  • Tavaly szeptemberben indította el SAP HANA-t támogató globális demóközpontját
    • Novemberben a Fujitsu az elsők között szerzett tanúsítást SAP HANA-t futtató többnode-os környezetekhez

Kulcsrakész működés

Az üzemkészen szállított SUSE Linux-alapú Fujitsu célgép kompakt, előkonfigurált megoldás, amely előtelepítve tartalmazza az SAP HANA-val támogatott SAP Business One analitikai alkalmazást. A Fujitsu gyára belső folyamatai (pl. rendszerbeállítás) optimalizálásával garantálja, hogy az ügyfelek gyorsan, zavarmentesen és kifogástalan minőségben vezethessék be környezetükben az SAP HANA-t.

A részletekre fordított aprólékos figyelemnek köszönhetően a kisebb vállalatoknak nem kell külső informatikusokat bevonniuk a komplex és speciális rendszerintegráció lebonyolításába az SAP HANA-alapú SAP Business One éles indulásakor. A szerveralapú célgép kis mérete folytán elfér a szerverszobában, de adatközponti rackbe is könnyen becsúsztatható.

A kizárólag az SAP Business One-t viszontértékesítő SAP partnerektől megvásárolható Fujitsu célgép jól kiegészíti a kimondottan kisvállalati és fiókirodai felhasználásra készült SAP Business One-t. A célgép replikálja az adatokat az analitikai jelentéskészítéshez és új funkciókat is biztosít a memórialapú számítástechnika sebességével: pl. nagyvállalati keresést, interaktív elemzést és jelentéskészítést, új dashboardokat és tetszőleges típusú adatforrások használatának lehetőségét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés