Connect with us

technokrata

Gyalogolni vágyóknak indult új honlap

walking-on-air-27l4gzc

Dotkom

Gyalogolni vágyóknak indult új honlap

A gyaloglást népszerűsítő internetes portált indított gyaloglunk.hu néven egy magyar házaspár

Tóth Zsófia a portálról elmondta, hogy azt a gyaloglók információs központjának szánják, ahol a gyaloglással összefüggő élményeket, bármifajta információt meg lehet osztani másokkal. Egyedülálló kezdeményezésük a honlapon található, ingyenesen letölthető e-könyv, amely a gyaloglás mellett szóló érveket hivatott felsorolni. Eddig 25 ilyen érvet hoztak fel, de még korántsem teljes az összeállítás – tette hozzá.
A portálon lesznek blogok is, amelyekben mindenki leírhatja az élményeit, megoszthatja tapasztalatait másokkal, mint ahogy ezt a házaspár is megteszi április elsejétől, amikor elindulnak a Santiago de Compostela felé vezető úton. Szándékunk az, hogy rajtunk kívül bárkinek lehetősége legyen anyagokat feltölteni, és szeretnénk ehhez folyamatosan felületet biztosítani – hangsúlyozta Tóth Zsófia.

Elgondolásuk szerint a portál három oszlopra támaszkodik, úgy mint: az olvasók, a túrázók, és a túrafelszerelés gyártók. Célunk a portál folyamatos fejlesztése és új tartalommal való feltöltése, ennek során térképeket, túratippeket és még sok minden mást hasznos információt szeretnénk a gyaloglás szerelmeseivel megosztani – mondta Tóth Zsófia. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle