Connect with us

technokrata

Fél áron vehetünk színházjegyet az interneten

theatre

Dotkom

Fél áron vehetünk színházjegyet az interneten

17 budapesti színház csatlakozott a december óta működő maesteszinhaz.hu weboldalhoz, ahol kedvezményes, legfeljebb ötven százalékkal olcsóbb színházjegyeket kínálnak aznapi előadásokra.

Az oldalon éjfél után érhetőek el a kizárólag aznap esti előadásokra szóló olcsóbb jegyek, amelyeket online lehet megvásárolni. Limbacher Tivadar, a honlap egyik alapítója az MTI-nek elmondta, hogy jelenleg tizenhét fővárosi színházzal állnak partnerségben és folyamatosan tárgyalnak a teátrumokkal, hogy bővíthessék a kínálatot. Február végén csatlakozott a kezdeményezéshez a budapesti Katona József és a Radnóti Miklós Színház.

Kifejtette, hogy az ötletet a honlap másik alapítójával, Szabadkai Attilával közösen találták ki. Felidézte, hogy azért indították el a honlapot, mert a színházkedvelők sokszor azért nem vagy csak ritkán jutnak el az előadásokra, mert vagy nem tudnak, és nem akarnak több hétre előre tervezni, vagy drágának tartják a jegyet. Sokan pedig nehezen tudják kiválasztani a szerteágazó kínálatból a számukra érdekes produkciókat. A honlap könnyebbé teszi a választást, szűkíti az előadások körét. Hozzázette: a partnerség a színházak számára semmilyen pluszköltséggel nem jár. A legfeljebb féláron eladott jegyek növelik a teátrumok fizető nézőszámát, hagyományos úton ugyanis nehezen tudják értékesíteni férőhelyeiket az utolsó napon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák