Connect with us

technokrata

Nevet változtatott az SPSS Hungary

clemi

Dotkom

Nevet változtatott az SPSS Hungary

Az SPSS Hungary, mely az IBM adatelemző szoftvereinek magyarországi szállítója, Clementine Consulting néven folytatja és bővíti tevékenységét 2012-ben.

Az SPSS Hungary-t 2005 óta az adatbányászati, statisztikai alkalmazások egyik vezető szállítójaként ismerhetik a hazai felhasználók. Sikerünket mi sem mutatja jobban, mint hogy mára országszerte kereskedelmi, pénzügyi, kormányzati és akadémiai intézmények támaszkodnak az SPSS technológiára.

Idén új fejezetet szeretnénk nyitni cégünk életében. Hét év után szükségesnek érezzük a megújulást, hiszen egyrészt az üzleti környezet és az igények is jelentősen megváltoztak, másrészt pedig cégünk az IBM SPSS termékterület premier szintű üzleti- és support partnereként folytatja munkáját Clementine Consulting néven, az IBM szoftvercsapatával szoros együttműködésben. Az új technológiákra fogékony vállalatok üzleti partnereként a Clementine Consulting a szoftverdisztribúció mellett a jövőben a korábbinál is aktívabb szerepet tölt majd be az innovatív technológiák bevezetésében és az ezzel kapcsolatos tanácsadásban. Az új arculat a szolgáltatások bővítését is jelenti. A továbbfejlesztett, kibővített oktatási palettán a hagyományos képzések mellett új tematikus, speciális szemináriumokat, workshopokat mutatunk be, mint például a Hitelkockázat elemzés a pénzintézetek részére vagy  Túlélés elemzés és kezelések hatásidőtartamának vizsgálata orvosi területen.

A szöveganalitikában elért szerepünket tovább erősítve, a termékpalettán a már ismert CLEMTEXT magyar nyelvű kivonatoló eszköz mellett megtalálható a hang-, szöveg- és adatbányászati eszközöket integráló CLEMVOICE rendszer is.

Idén áprilisban is megrendezésre kerül az SPSS Adatbányászati és adatelemzési konferencia immár tizenegyedik alkalommal, valamint az akadémiai szektor részére júliusban az egyhetes SPSS Nyári Iskola, idén negyedszerre. A cég régi honlapja megváltozott tartalommal továbbra is elérhető marad, de megújult arculattal, rendszeresen frissülő tartalommal, újdonságokkal, és rendezvény információkkal pedig indul az új weboldal.

Continue Reading


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő