Connect with us

technokrata

Hivatalos a magyar YouTube

_________y

Dotkom

Hivatalos a magyar YouTube

Immár hivatalosan is magyar YouTube-on élvezhetjük a videózást holnaptól.

Március elsejétől már a youtube.hu oldalon keresztül is elérhető videomegosztón magyar, lokalizált tartalmak fogadnak majd bennünket. A holnaptól induló újítás kiemelt helyen kezeli majd a legnépszerűbb hazai videókat, illetve a főoldalon is magyar tartalmakkal fogad majd bennünket. Ez a változás nyilvánvalóan fontos a tartalomsugárzók és a hirdetők számára egyaránt, de felhasználói oldalról sem elehanyagolható, hiszen kishazánk nagy YouTube-ozo: a magyar netezők mintegy 27 százaléka néz meg minden nap valamilyen videót a megosztóportál közreműködésével, ami nem kevesebb mint havi 2,7 millió látogatót jelent.
Érdekes, hogy az említett hazai vonatkozású domaint már 6 évvel ezelőtt lefoglalta a Google, azonban csak mostanra jött el a változás ideje. Ez a változás természetesen azzal is együtt jár, hogy immár alapértelmezett országként is beállítható lesz Magyarország, ami a külföldön élő magyarok szempontjából igen kellemes változás.
Ami pedig a jogdíjas tartalmakat illeti, természetesen a YouTube az Artisjusszal és számos magyar zenei kiadóval is megállapodott – így mindenki jól járhat a magyar YouTube-bal, ha az adott videókhoz például hirdetések is megjelennek.
Természetesen nem maradnak ki a tartalomszolgáltatók sem a YouTube bizniszből: már most született megállapodás a köztévével, illetve a TV2-vel is – mely utóbbi eredményeképp immár hivatalosan kerülhetnek majd fel a videómegosztó oldalára a Megasztár műsor produkciói.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő