Connect with us

technokrata

Mac-támogatással érkezik az új Novell ZENworks 11 verzió

imac

Dotkom

Mac-támogatással érkezik az új Novell ZENworks 11 verzió

Az új verzióval teljes körű Mac eszközkezelés válik lehetővé.

A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált megújult rendszerfelügyeleti megoldása, a Novell ZENworks® 11 Support Pack 2. Az új verzióval teljes körű Mac eszközkezelés válik lehetővé: biztosítja az Apple gépek távoli vezérlését, az automatizált szoftvertelepítést és -frissítést. Ebben a kiadásban mutatkozik be az adatok titkosítását leegyszerűsítő Full Disk Encryption szoftver, amely teljes mértékben integrált a ZENworks 11 architektúrával, ezért ugyanazt az egységesített konzolt, szervert és ügynökalkalmazást használja. A frissítés emellett új változatokat tartalmaz az egységes platformba integrált ZENworks Configuration Management, ZENworks Patch Management, ZENworks Asset Management és ZENworks Endpoint Security Management megoldásokból.

„A Support Pack 2-vel kiegészült ZENworks 11 minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A rendszergazdák egyetlen felügyeleti konzolról, minden eddiginél egyszerűbben tarthatják fenn a biztonságos működéshez szükséges felügyeletet, frissíthetik az alkalmazásokat, és követhetik nyomon a szoftverlicencek megfelelőségét, miközben a felhasználók zavartalanul végezhetik munkájukat” – nyilatkozta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.

Amint arra egy Forrester-kutatás is rámutatott nemrégiben, az 1000 főnél több alkalmazottat foglalkoztató vállalatok 46 százalékánál használnak Apple számítógépeket, ami két év alatt több mint 50 százalékos növekedést jelent. A ZENworks 11 Support Pack 2 az Apple gépek teljes körű támogatását biztosítja a vállalatok számára, a Mac eszközökhöz elérhető távoli felügyelet és eszközkezelés, a Mac OS X javítások és Mac csomagok telepítése révén. A ZENworks 11 Support Pack 2 egyszerűséget és rugalmasságot kínál a szervezeteknek a különböző platformokon történő eszközkezelésben.

A ZENworks 11 Support Pack 2 helytől és felhasználói szerepkörtől függően, folyamatosan szabályozza a biztonsági beállításokat az eszközök, a konfigurálás, a javítások, a végpont-biztonság, valamint a Full Disk Encryption titkosítás kezelése révén. Ha probléma jelentkezik a szervezet egyik részlegében, ez a megoldás lehetővé teszi az informatikusoknak, hogy kezeljék azt, és megvédjék a szervezetet a biztonsági kockázatoktól anélkül, hogy megzavarnák a többi alkalmazott munkafolyamatait.

A ZENworks 11 Support Pack 2 új szolgáltatásai:

  • ZENworks Full Disk Encryption: Magas szintű biztonságot kínál a hagyományos megoldások felügyeleti nehézségei nélkül. Egyszerűsíti és automatizálja a teljes géppark biztonságossá tételét, emellett központosított kulcskezelést biztosít, hogy a szakemberek távolról is tudjanak segíteni a felhasználóknak, és bárhonnan elháríthassák az esetleges hibákat.
  • Integrált Mac eszközkezelés: Lehetővé teszi a rendszergazdák számára a Mac eszközök felügyeletét a Windows és Linux környezetekben is használt, ismerős eszközökkel. Tartalmazza a Mac eszközök távoli vezérlését, az automatizált szoftvertelepítést és -frissítést, valamint az eszközkezelési funkciókat.
  • Novell Endpoint Protection Suite: A meglévő Novell Endpoint Lifecycle Management Suite biztonságközpontú kiegészítő csomagja, amelynek részét képezi a ZENworks Full Disk Encryption és a díjnyertes ZENworks Endpoint Security Management, választható ZENworks Patch Management előfizetéssel – mindezt kedvezményes ajánlott kiskereskedelmi áron.
  • Novell Total Endpoint Management Suite: Átfogó csomag, amely segíti a vállalatokat, hogy zökkenőmentesen, egy közös eszközkészlettel felügyeljék és biztosítsák a végpontok védelmét. Ez a csomag egyesíti a Novell Endpoint Lifecycle Management Suite és a Novell Endpoint Protection Suite termékeket.

Elérhetőség

A Novell ZENworks 11 Support Pack 2 2012. márciusban jelenik meg. A kedvezményes bevezető árról az érdeklődők a Novell Magyarországtól kérhetnek információt telefonon vagy interneten keresztül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő