Connect with us

Hirdetés

technokrata

E-kölcsönzőt nyitott a Goethe Intézet

Dotkom

E-kölcsönzőt nyitott a Goethe Intézet

Német nyelvű könyveket, hangoskönyveket és folyóiratokat tölthetnek le az olvasók elektronikus formában a Goethe Intézetben bevezetett új szolgáltatás, az e-kölcsönzés jóvoltából.

A könyveket 14 napra, a hangzóanyagokat és a videókat 7 napra, a magazinokat 2 napra, a napilapokat 2 órára lehet “kölcsönözni” – tájékoztatta a könyvtár az MTI-t. A kölcsönzési idő lejárata után az adott fájlt már nem lehet megnyitni, hosszabbításra nincs lehetőség. Amennyiben nincs előjegyzés az adott dokumentumra, újra ki lehet kölcsönözni azt. A Goethe Intézet kínálatában szerepel egyebek mellett a két legnagyobb német napilap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung és a Süddeutsche Zeitung, valamint a három legfontosabb német hetilap, a Der Spiegel, a Die Zeit és a Wirtschaftswoche. Az öt médium valamennyi, aktuális és régebbi számai letölthetők PDF formátumban.

Az e-kölcsönzés útján az olvasók a nap 24 órájában hozzáférhetnek a könyvtár digitális kínálatához, amelyet a Goethe Intézet honlapján tekinthetnek meg. A szolgáltatásra a www.goethe.de oldalon, az “e-kölcsönzés” menüpont alatt található elektronikus űrlap kitöltésével jelentkezhetnek az érdeklődők. A használat 2500 forint éves könyvtári tagsági díjhoz kötött. Az e-kölcsönzést az olvasók a regisztrációs kód megadásától számított egy éven belül vehetik igénybe, az év leteltével a jogosultság automatikusan megszűnik. Ebben az esetben az online űrlap kitöltésével új regisztrációs kódot kell kérni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés