Connect with us

technokrata

Rekord eredményt várnak az Apple részvényektől

apple-money-logo

Dotkom

Rekord eredményt várnak az Apple részvényektől

Úgy tűnik az almás cég szárnyalása megállíthatatlan: a vállalat részvényei átlépték a lélektani 500 dolláros határt.

Az iPhone elképesztő tavalyi sikereiről már mi is beszámoltunk, s most íme az első jelek a sikersorozat folytatásával kapcsolatban: az Apple részvények ára átlépte az 500 dolláros határt, ami csak az idei évben több mint 20 százalékos emelkedést jelent. Ezt a lélektani határt csak olyan vállalatok lépték át, mint a Microsoft, vagy a Cisco. Jelen helyzetben ezzel az eredménnyel Apple már most a legerősebb vállalat a tőzsdén és ez még messze nem a plafon.

Ugyanis a Wall Street szakértői nagyjából 700 dollár körül várják a szóban forgó részvények árfolyamcsúcsát, amelynek elérése még idén meg is történhet. Oknak az új termékek várható megjelenése mellett egy új szolgáltatás bevezetését jelölték meg a szakértők. Az iPad3 és a soron következő iPhone modell mellett ugyanis idén jön a következő generációs Apple TV, valamint az ehhez kapcsolódó iTV szolgáltatás is. Utóbbi egy az iTunes mintájára épülő filmes megoldás lesz, ami állítólag megoldást kínál majd a filmforgalmazás problémáira is és eleve sikerre van ítélve. E projekt még Steve Jobs irányításával vette kezdetét és a szakértők szerint újabb hatalmas lökést ad majd a cég részvényárainak. Ha mindez megtörténik, akkor a 700 dolláros részvényáraival az Apple lehet az amerikai tőzsdetörténelem legnagyobb alakja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő